Apr 4, 2012

Cicit Sulung Anjang Aki


dah tentulah Aimy Zafirah cicit sulung Anjang Aki...
cicit sulung from cucu sulung (aku lerr tu)




Zafirah ni kalau dah mula tidur, buat la apa pun...cium pipi ke, cubit pipi ke, main-main dagu, mulut dia, angkat ke hulu hilir, passing passing kat ramai-ramai orang, dia boleh buat tak tahuuuuuu je...cuba kalau dia taknak tidur atau dia tengah mengantuk tapi tahan mata (memang pesen anak aku suka tahan mata bila mengantuk...haihh~) dia dengar ada orang berdekatan je mula la merengek suruh dukung...lepas tu taknak baring lama-lama...nak berdukung, berdodoi segala...grrrr~ cubit tau la...hahaha~  =P


Seronok betul atok aku dapat cicit baru...hikhik  bukan senang nak sampai ke tahap moyang ni...ye dak?? semoga atok dikurniakan kesihatan yang sempurna...I Love u atok!! (^^,)







Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

24 comments:

Rozuan Ismail said...

ini bukan yang pelakon tuh kan?huhu

Anum said...

comelnya

Liyana said...

ni mesti jd cucu plg manje nt ni... hehe

mama maman aka yana said...

senangnyer dia dodo.. :)

eLLa n aLia said...

comelnye...

Masz Sidek said...

senangnya baby tido... :)

aTy _faRed~ said...

u cicit anjang aki..:) ha'ah kan..dah tahap moyang..bukan senang nak ke tahap tu..atok saye 2-2 pon dah meninggal..anjang aki pon nampak masih kuat lagi..umur berape ek atok awak tu..??

mizzkechique said...

wahhh, manje la nanti..

hazman fadzil said...

Yana.... UJANG dah nampak susut sikit badannya.... mesti slalu tak cukup tido dia tu kannn...

puan.mila said...

wahh untung jd cicit sulung :D

Rtp Farra Arisha said...

foto ini saat majlis aqiqah bukan? sounds great and interesting! would love to see baby zafirah. hehehe

hakamah hamyadi said...

amin....semoga sihat anjang aki sis....comel baby aimy...

MamaEma said...

atok anjang aki masih bersemangat lagi..

Nurul Akmal said...

Muka atok.. cam pelakon.. alooo comelnya anak yana..

JULYA said...

hai yana hai zafirah
assalamualaikum
lama dh tak comment sini
huuuuuu

shahirahkhairudin said...

atok yana pelakon. weewit !

Rosniena said...

anjang aki ur atok ker..wat a surprised!kim salam pd atok ya..sihat ka dia?lama tak tengok dia berlakon

THE LEKAT LEKIT STORY said...

Atuk yana yer Anjang Aki tu.. adik akak pernah tggl dgn bekas menantu Anjang Aki masa study kt Pahang dulu. Kira anak dia sepupu yana lah yer.. Baby dh keluar jenjalan ekk??

nabilah_2908 said...

1..1..dan 1... :)

mas saari said...

nampak muda moyang bila dukung cicit...heheheee

Rinna said...

Seronoknyaa atuk dpt cicit..iyer.. Moga Tok Anjang Aki akan sihat hendaknya..

mynameismy said...

hahahahah.. senangnye die. org duk pass2 pn leh tido? hampeh...

grrr geram!

Taty Hasbi said...

Cucu artis upanyaaaa...tengok tadi ptut mcm knl..hihi...Lg 1, muka kak yana ngn hasbend seiras la..mcm lbih kurang jek..Muka akak ngan plakon Dira pn sama gak..ingatkan kt profil yg Ini Sya tu akak tepek gmbar Dira tu...Alaaahhh..dira yg pngacara Melodi tuuuu...same kaannn???

:-) said...

saya pon cucu artis gak.....penah nengok x crite do re mi .....ada ahli mesyuarat tingkap tu kan...tu datuk sedara saya *AK Jailani