Apr 29, 2012

Selamat Ulangtahun Perkahwinan yang PERTAMA!

pipi tembam sangat sampai mata jadi sepet bila senyum  (-__-")



29 April setiap tahun adalah anniversary aku dan dak encem...
hari ni anniversary yang pertama! ffuhh~
kejap je rasa dah setahun bergelar isteri..ngeh ngeh ngeh~
boleh baca kisah di hari pernikahan aku di SINI~
dalam masa setahun ni, kami dikurniakan pula dengan cahaya mata yang sangat comel~!
Aimy Zafirah...syukur Alhamdulillah...^__^


macam-macam dah kami lalui sepanjang setahun ni sebagai suami isteri...
macam-macam jugak yang kami belajar dalam hidup berpasangan...
sekarang dah bertiga...lagi banyak benda kami belajar...huhu~
semuanya perlukan kesabaran dan kekuatan mental~!


ya Allah, semoga hubungan kami kekal bahagia dan mendapat berkat dan rahmat dariMU hingga ke syurga...amin~!  (^^,)







p/s:: 1st time travel jauh-jauh dengan baby hari ni...angkut dia pi Segamat...ada kenduri kahwin...tak dan nak celebrate anniversary...err tak kisah lah..dapat bawak anak jalan-jalan pun dah cukup bahagia  (^__^)


 



Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

25 comments:

Eera Shera said...

moga bahagia smpi ke syurga buat kak yana dan ujang. alo zafirah, manisnya tuan puteri ni senyum ;)

Hudalatip said...

Tahniah! Semoga kekal bahagia ke akhir hayat..Comelnya baby ni..

A said...

wah,saya ada kat segamat ni haa..hehe

PrInCeSs said...

Hepy annivesary...semoga berkekalan hgga k akhir hayat...comey sgt bby sis...

amal said...

happy anniversary! semoga berbahagia selalu :)

Pha Is said...

tahniah.... semoga berkekalan...

Unknown said...

tahniah yana & ujang.. Moga berkekalan hingga akhir hayat.. :-)

aliza said...

tahniah,... comelnyaaa baby

Diana Rashid said...

semoga kekal bersama dan bahagia selamanya...:)

Unknown said...

happy anniversary

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tahniah.... moga berkekalan

Puteri Iqa Izyan said...

ololo~ mane rambut aimy? muehehehe.

happy anniversary kak yana. :)

CikPuanWanda said...

Happy Anniversary Kak Yana..
MOga dpanjangkan jodoh smapai ke akhirat sana :)

Reena Sidek said...

selamat ulang tahun yana... semoga berkekalan dunia akhirat dan berbahagia dgn family tersayang... :)

maszull said...

assalamualaikum yana..tahniah yer n terasa seronoknya bila dah ada baby ni kan...:)

are_lin@yu said...

wahhh dear sama ngan BERT & sis AMEY la..bru wish kt blog dorang tadi..hehe..happy annivesary ya,,dah lam follow sis..Semoga berkekalan hendaknya...thn lps berdua,thun ni bertiga..hehe..jemput ke blog ayu;-)

Unknown said...

Happy Enibeseri... :)

Fazleyatul Aini said...

amboi si kecik sengih sampai x nampak mata
anyway, selamat ulangtahun perkahwinan =)

ishiko said...

mmg bam bam..
geramnye kak.yana oi...

mrs kayrul said...

moga bahagia hingga ke anak cucu..

aizamia3 said...

moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat..

psstt: tomei ler dia..

dear yayah said...

eye-smiled baby:) cute.. hepi 1st anniversary kak

Liyana said...

happy anniversary yana n hsbnd.. .smg kekal ke akhir hayat k.. bby zafirah comel sangat! :)

nabilah_2908 said...

sekejap je kan masa berlalu..

seronok tengok life Yana..

tahun lepas kawin..tahun ni dapat baby.... moga kebahagiaan sentiasa menjadi milik Yana & family..

Happy Anniversary...!! :)

Liyana Anuar said...

alolo..comelnye dia ketawa..hehe

hepi anniversary ye~ :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015