Apr 29, 2012

Selamat Ulangtahun Perkahwinan yang PERTAMA!

pipi tembam sangat sampai mata jadi sepet bila senyum  (-__-")



29 April setiap tahun adalah anniversary aku dan dak encem...
hari ni anniversary yang pertama! ffuhh~
kejap je rasa dah setahun bergelar isteri..ngeh ngeh ngeh~
boleh baca kisah di hari pernikahan aku di SINI~
dalam masa setahun ni, kami dikurniakan pula dengan cahaya mata yang sangat comel~!
Aimy Zafirah...syukur Alhamdulillah...^__^


macam-macam dah kami lalui sepanjang setahun ni sebagai suami isteri...
macam-macam jugak yang kami belajar dalam hidup berpasangan...
sekarang dah bertiga...lagi banyak benda kami belajar...huhu~
semuanya perlukan kesabaran dan kekuatan mental~!


ya Allah, semoga hubungan kami kekal bahagia dan mendapat berkat dan rahmat dariMU hingga ke syurga...amin~!  (^^,)







p/s:: 1st time travel jauh-jauh dengan baby hari ni...angkut dia pi Segamat...ada kenduri kahwin...tak dan nak celebrate anniversary...err tak kisah lah..dapat bawak anak jalan-jalan pun dah cukup bahagia  (^__^)


 



Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

25 comments:

Eera Shera said...

moga bahagia smpi ke syurga buat kak yana dan ujang. alo zafirah, manisnya tuan puteri ni senyum ;)

Huda said...

Tahniah! Semoga kekal bahagia ke akhir hayat..Comelnya baby ni..

Alfi Kasran said...

wah,saya ada kat segamat ni haa..hehe

PrInCeSs said...

Hepy annivesary...semoga berkekalan hgga k akhir hayat...comey sgt bby sis...

amal said...

happy anniversary! semoga berbahagia selalu :)

pha is said...

tahniah.... semoga berkekalan...

Nurul Akmal said...

tahniah yana & ujang.. Moga berkekalan hingga akhir hayat.. :-)

aimaniman said...

tahniah,... comelnyaaa baby

diana said...

semoga kekal bersama dan bahagia selamanya...:)

Rozuan Ismail said...

happy anniversary

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tahniah.... moga berkekalan

Puteri Iqa Izyan said...

ololo~ mane rambut aimy? muehehehe.

happy anniversary kak yana. :)

wanda arry said...

Happy Anniversary Kak Yana..
MOga dpanjangkan jodoh smapai ke akhirat sana :)

Masz Sidek said...

selamat ulang tahun yana... semoga berkekalan dunia akhirat dan berbahagia dgn family tersayang... :)

maszull said...

assalamualaikum yana..tahniah yer n terasa seronoknya bila dah ada baby ni kan...:)

are_lin@yu said...

wahhh dear sama ngan BERT & sis AMEY la..bru wish kt blog dorang tadi..hehe..happy annivesary ya,,dah lam follow sis..Semoga berkekalan hendaknya...thn lps berdua,thun ni bertiga..hehe..jemput ke blog ayu;-)

mynameismy said...

Happy Enibeseri... :)

Lya Colours said...

amboi si kecik sengih sampai x nampak mata
anyway, selamat ulangtahun perkahwinan =)

ishiko said...

mmg bam bam..
geramnye kak.yana oi...

kayrul-shah said...

moga bahagia hingga ke anak cucu..

aizamia3 said...

moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat..

psstt: tomei ler dia..

dear yayah said...

eye-smiled baby:) cute.. hepi 1st anniversary kak

Liyana said...

happy anniversary yana n hsbnd.. .smg kekal ke akhir hayat k.. bby zafirah comel sangat! :)

nabilah_2908 said...

sekejap je kan masa berlalu..

seronok tengok life Yana..

tahun lepas kawin..tahun ni dapat baby.... moga kebahagiaan sentiasa menjadi milik Yana & family..

Happy Anniversary...!! :)

Yana Libra said...

alolo..comelnye dia ketawa..hehe

hepi anniversary ye~ :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers