Feb 27, 2014

Ni yang Kedua ke?? -.-'

Assalamualaikum...



Perkenalkan baby Ammar!!!! tailong kemain muka tu kan! geget tau laa...


Masa majlis besday Zafirah hari tu aku dukung Ammar...dari dia baby aku suka nak dukung Ammar ni sebab bulattttttttttt sangat! geram okeh!


Pastu, nak dijadikan cerita, sambil aku dukung Ammar aku pi la layan tetamu lain...masa ni dah lewat petang...yang ada cuma tok nenek aku je...pastu ada la few orang tua² tegur aku,


"ni siapa ni yana?? yang ke-2 ke???"



gulp!


ni anak orang lain lah...ngee~   ni haa mak dia...







aku suka betul gambar ni...macam kepoh sangat ko menjemah dengan mak aku....hahahaha  *larikkkkkkkkkkkkkkkkkkk*


Ekceli kawan aku ni sampai dah lewat petang jugak...sesat kekdahnya...dah kata aku salah tulis lorong jalan rumah aku kan...hahaha~   sampai² je aku suruh dia makan...so aku offer la nak mendukung anak dia...gitu la punca terjadinya salah paham...kalau ye pon aku dah dapat baby baru takkan terus besar godang gitu kan....ngeeee~  (-_-")


Doa² la aku dapat join peknen berjemaah dengan kawan² lain...amin~


tok sedara aku lagi dasat...dia boleh ingat majlis besday Zafirah tu majlis menyambut baby baru...erk!   Semoga doa atok diperkenankan olehNya...insyaAllah....seronok atok dapat cicit ramai² eh? gulp! O__o'









p/s:  kepada pemenang² saguhati...harap anda² bersabar...aku masih tak sempat nak cabut undi siapa dapat hadiah apa....busy sesangat ni oiii....nak kejar dateline...sobss~  kepada pemenang utama, korang semua dah dapat hadiah korang??? (^^,)

 Terima kasih sudi membaca!

9 comments:

mOoN said...

dah boleh la tu.. hehehe...

Nurzakiah Hanum said...

comel sgt

Umi Qi said...

Ku lambat lg yana...cpt yana join jemaah lain tuh dok menunggu hehhehe

Petak Bunga said...

dah boleh dah tu nak plan2..

aizamia3 said...

godang yang no ni Yana.. kehkehkeh..
Moga lepas ni baby boy in da house pulak.. ;)

Fazleyatul Aini said...

tak lama lagi ada la yang kedua
gagagagagaga

eima said...

dah plan stop bf zafirah tu .. tak lama lagi la tu .. lagi syok uwo tu dpt boboy plak..dpt cucu boboy pun dah besh dah tu kan

Makcik Anak 3 said...

boley dah kan.....hehee...dah besau pun yang no.1 tu kan..hihiiiii

sukasukatulis said...

kah kah kahh~ apsal aku bole tlepas entry ko ni yana..bahahaha~ giler xley blaahh gambo menjemahh tuh.. ammar pon mukaa pelik Ya Rabbi... kuang jaq ko kang ngata aku~!! hahaha~ kata besprengg nan teacher HIRIYATI~ bahahaha~!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015