Feb 24, 2014

SusunAtur: Kotak Compartment dari Komonoya :)

Assalamualaikum...


 Salah satu almari yang ada dalam rumah aku...aku panggil almari ni as almari serbaguna...sebab macam² benda mak aku sumbat dalam ni...hahahaha~ 


Tak caya??


meh aku tunjuk sikit....  :p



 serabut khennnnn...ni baru satu bahagian je...lagi satu bahagian lain kali la aku tunjuk....sebab baru kemas bahagian ni je pung! KAHKAHKAH~   >_<


Sebagai anak yang solehah, rajin lagi pembersih *pangggg!* gigih aku mencari idea/solusi untuk menyelesaikan masalah keserabutan harta benda dalam almari ni...huhuhu~   mujurlah iols pelanggan tetap Daiso dan Komonoya....hehh sekarang dah ada dua feveret shop iols kayyy!! sila ingat kut next contest aku tanya soklan ni....lalalalala~  :p



 Kat Komonoya ada banyak jual box comel² gini...macam² kaler lak tuuu....macam² saiz juga...pilih la mana ko berkenan...sawan oiii~!!! eh kalau korang bangsa yang rajin/kreatif, boleh la DIY sendiri kotak² compartment ni....haku ni idea kering kontang...campur pemalas yang tahap dewa lagi...beli lagi senang...ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee~


dan setelah dipunggah segala barang dalam tu...dilipat elok², disusun, dimampat, diatur....


hasilnya........~







MEMUASKAN!!!

nampak lapanggggggg je...in fact, boleh sumbat lebih banyak lagi barang² lain dalam ni....weeeeeeeeeeeee!!



hari tu aku beli 2 je kotak saiz besar....hari ni aku beli lagi....nak susun almari lain pulaksss...atau mungkin akan ada penambahbaikan pada almari ni....tengok pada tahap kerajinan yang jarang² muncul...  :p


oke tu je nak cerita...point aku nak bagitau kat Komonoya ada jual kotak compartment comel² dan kewl...hahaha~


bye! v(^^,)







p/s:  ada lagi 3 orang pemenang belum submit details....lately ni iols busy...projek baru banyak la pulakss...maaf ye kalau lambat hantar hadiah....heee~   ♥ ♥

 Terima kasih sudi membaca!

6 comments:

Fizah said...

fewwiiitttt....kemassssnyaaaa.....=))

Chekgu Azrine said...

Sentiasa kemas..hehe

msredcheesecake said...

anak solehah ni, meh jadi kawan solehah plak...hhee

aizamia3 said...

mak yana tu saja bagi yana kemas.. bukan sengaja nak sepahkan cenggitu.. kehkehkeh..

Aku Cita-cita dan Cinta said...

Assalamualaikum sis bleh x pm kt mana bleh dapat kotak compartment nie

Yana MIB said...

nk pm tang mana?? haha dah mentioned dlam entry kat mana saya beli kotak tu...ce baca ce baca :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015