Feb 10, 2014

Mama Kita Busy Hari ni....

Assalamualaikum...
















p/s:  pagi meeting at Gombak...tapi aku tak pi sebab bawak zafirah pi klinik...batuk teruk dia tengah malam tadi...pukul 2.30pm kang meeting at Klang (bandar botanic) pulak....pengsan oiiii~!!! T_T

 Terima kasih sudi membaca!

15 comments:

Anum said...

take ur time

Munirah Izzan said...

comelnya zafirah..behave je dia pegang laptop kan...dapat kat aisya nangis tak berlagu wooo..hahaha..

Rizziela said...

comelnya dia

Nissa Irna said...

hehehhe lawak je zafirah ni..tapi adam pun mmg pandai bkk laptop sdiri..sampai Ummi dia kena buat password

Nissa Irna said...

hehehhe lawak je zafirah ni..tapi adam pun mmg pandai bkk laptop sdiri..sampai Ummi dia kena buat password

ayunidati said...

comelnya die sampai tertido ye....

eima said...

bz betui hoooiii ... ai yg tak bz ni mls nk update mood mende tah melanda

aizamia3 said...

Moga cepat sembuh ye Zafirah.. ;)

Unknown said...

Hurmmm.... normally gadis dan wanita memang suka online guna lappy atas katil kan...kalau aku mesti ada meja atau platform keras...hihiiihi

Han Hanni said...

ala..comelnya

safurara said...

mcm nmpk entry ni kt blog laki akk td.hahaha

mrnoble said...

Gambar last tu epik dan klasik!

anamizu said...

hamboii zafirah sampai nak lena dulu tu nk tlg mama hapdet kikiki

mamaairis said...

alolololo...comey betol...

mrs kayrul said...

penat sangat tue pikir nak update apa dalam blog mama sampai tertido2 zafirah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015