Nov 20, 2013

Dah Pasang Sauna dalam Rumah~

Assalamualaikum...




Sauna ni mak aku beli dah lama...
4-5 tahun lepas kot....lama kannnn?? hikss~
tapi sejak pindah rumah hari tu tak pernah install lagi benda ni...
sebab nak bukak and pasang sauna ni kena panggil technician khas....
means dorang ni memang kerja dengan syarikat sauna ni jugak la...
so dorang tahu selok belok sauna, macam mana nak operate sauna etc etc....


harga sauna??


err aku tak tahu....RM2k++ kot...entah laaaa...hahaha
sauna ni agak besar...boleh muat 2 orang dalam ni....
more, boleh bukak radio or pasang CD lagu...
so sambil bersauna, sambil layan muzik....weeeee~  ^_^


boleh buat bisnes at home??


err buat masa ni aku tak rasa la nak berbisnes sauna kat rumah...
takut wooo kang tah siapa² datang rumah aku kang...
kalau takat kawan² nak datang oke laaa....
aku cas RM25 untuk 30 minit...muahahaha~


aku tak tahu nak merepek apa sebenarnya...
entry Phuket tak settle lagi...
masih dalam proses mengarang ayat....kahkah
buat masa ni sila lah tengok sauna yang mak aku beli...
kot la korang pun teringin nak letak sauna dalam rumah....mihmih


oke tu je nak cerita...
bye! (^^,)



 Terima kasih sudi membaca!

24 comments:

Nuriesya Nadia said...

Serious macam best ! Ingatkan dekat spa mane. Rupanya dekat rumah je. Hahaha. Bolehla datang rumah Yana nanti. :P

Fazleyatul Aini said...

kalau buat bisnes sauna mesti untung weyh. dan kalau dekat, mesti tiap2 minggu aku datang gagaga

Nurzakiah Hanum said...

bestnya

~YUN~ said...

besnya sauna!xyh g sauna kat luar.. =)

permatabiru said...

perggghh sauna dlm rumah..alamatnya..kna makan masa berjam2 la masa nak membelek diri selalu

Rinna said...

Wahh bestnyaa hari2 leh sauna laa gini..Yana.. slim melim nanti.. :)

Cik Puan Fadli said...

sakan laa mama zafirah nie...siap psg sauna gitew...

hazman fadzil said...

Menarik jugak nie tapi kalau yang siap ada letak rempah ratus untuk letak dalam bilik lagi sempoi

Cik Puan Rara said...

huaaaaaaaaaaa dr smlm sy teruja.hebat gila rumah ada sauna! kak nt sy nk dtg ye.diskaun boleh? hahaha

Yan Ty said...

Amboi! Cas tu , baru nak kata leh la gi bersauna di umah sis nanti bila2, ahahaa

Myra Jay said...

MJ ada sauna, tp takle mahal, yg jenis wap air panas kawkaw bila duduk dalam tu..
Tp dah lama tak buat, kesian sauna terperap :)

ir yien 9897 said...

Yien nak beli satu dtk kat umah...
mesti angah org pertama yang bangkang...alarrrrrrrrrrrrrrr

dhiera said...

sauna time!

eima said...

wahhh hingat yg kecik ade kanvas tu .. rupanye cam kat sauna betui .. leh ko bersauna ngan dak encem bg die kurang boroi sikit

aizamia3 said...

dak Ujang pun boleh senyum tak payah pening nak kena bawa dak Yana g sauna kat luar.. hehehe.. dalam rumah dah ada.. tinggal nak gunapakai je.. ;)

Mimy Hamid said...

best gila kot...ni mau akak duduk kurus murus...heheheh..kalau dekat mmg aku tak malu ketuk pintu umah ko dik

bspotgurl said...

macam best je... macam sempoiiii je..
hihik.. seriously.. macam best jugak kalau ada sauna kat dlm rumah...

Nyamuk Terbang said...

huyoo mcm dkt real spa

Cik Asma BLuppy said...

perghhh. kemain kakyana bersauna kat uamh aje. hehehe

Ayumieka said...

sangat giler best punya ( tudiaa)... syok nya sauna ada dalam umah...

::EIDA:: said...

ishk ishkkk.. rugi tak buat biss ni.... dapat sideincome. hehehehhe

Nur Inani said...

sauna dekat rumah .. macam best aje. =)

mrs kayrul said...

dah jimat duit tak payah keluar rumah dah boleh bersauna bagaikan...hhehehe

Izzni said...

Dah lama carik sauna ni .. Boleh tanyer mak beli dimana tak? Contact 0176556897

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015