Nov 26, 2013

Masa untuk Berendam kat Swimming Pool~!!

Assalamualaikum....


Hari ke-4...hari terakhir di Phuket...flight balik Malaysia pukul 7.10pm...banyak masa lagi untuk teroka Patong beach...mihmih~  lepas breakfast, plan utama ialah untuk berendam² kat swimming pool..!! Zafirah dah lama mengidam nak pi swimming pool...papa pun sama! aku je malas nak join berendam....cukup² la berendam dalam laut sampai legam....hahaha~   :p


Zafirah and papa tak mandi pagi pun! dah kata nak mandi kat swimming pool...lepas berendam dalam pool sah sah la ko kena mandi lagi sekali kat bilik...berapa banyak kali mau mandi daaa....kiranya pagi tu aku sorang je la yang wangi...orang lain still masham² lagi...kehkeh~   so lepas breakfast, kitorang terus serang swimming pool....weeeee!! \(^__^)/ 


oh dalam entry hotel Baan Laimai hari tu aku cuma tunjuk gambar bilik je kan?? oke entry ni aku tunjuk keseluruhan kawasan swimming pool dalam area hotel....cantikkkkkk!!!! unik sangat design pool kat sini....



nampak tak bilik kat tingkat bawah sekali tu??? haa bilik tu la yang aku maksudkan dalam entry sebelum ni....balkoni dia betul² ngadap pool...tak payah jalan jauh nak terjun pool...terjun dari balkoni je...! nice sangat!


kat sini takde safety guard...kiranya pepandai la ko jaga diri ko and anak-anak ko...more...nak mandi pakai t-shirt pon bolehhhh...tak payah susah susah beli muslimah swim suit bagai...yeyy! ^.^


kedalaman pool ni 0.5m je...dah la air sejukkkk...brrr~


Zafirah yang ketakutan...heii susah payah mama beli pelampung tu tahu??! dia guna kejapppp...5 minit pun tak sampai...nak berpelukkkk je dengan papa! grrr~  oh kawasan sini pulak kedalaman air ialah 0.9m....lain kawasan, lain kedalaman pool...kalau tak reti berenang jangan cari pasal pi tempat yang dalam! :)


 swimming pool ni siap ada tempat untuk jakuzi...kononnyaaaaa...hahaha


just tekan je button tepi pool nanti air tu jadi bubble²....merasalah duk dalam jakuzi....hekhek~  


Lama jugak la dorang ni berendam....sampai biru² mulut anak aku...gigil² kesejukan! hahaha  janji puas hati....merasa jugak berendam dalam swimming pool kat Phuket...!  ^_^


korang...suka dak mandi dalam swimming pool??  (^^,)



 Terima kasih sudi membaca!

8 comments:

hazman fadzil said...

sungguh bijak betul la ujang pakai baju hitam... hehehehe

Nurzakiah Hanum said...

bestnya

Fazleyatul Aini said...

woah bestnya tak ramai orang mandi
boleh kuak kupu2 kuak halilintar sume haha

aizamia3 said...

kalau dak Zafirah tu ada geng.. confirm hilang takut main air.. ;)

Rizziela said...

bestnya.. mahal tak hotel kat situ

YanaUjang said...

@rizziela: mahal gak klu tgk kt web..ai ni kompeni belanja..ngeh²

Cutella said...

Nice hotel!

mrs kayrul said...

suka gilers mandi laut...bulan depan nak mandi swimming pool kat PD..mak mertua belanja...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015