Nov 24, 2013

Ada apa kat Bangla Road, Phuket?

Assalamualaikum...



entry ni menjawab soklan hangpa na cik Nuriesya...mihmih~


Balik dari dinner, kitorang terus berlegar², round² area Patong beach....memang menjadi impian dak encem nak terjah Bangla Road....KAHKAHKAH  >_<


Bawak Zafirah ke tak???


eh kalau tak bawak siapa pulak nak jaga dia?? hahaha~ lagipun aku memang kena ikut sekali laki aku jenjalan....Bangla Road pulak tu....bunuh diri namanya ko biar laki ko jalan sorang² kat Bangla Road...muahahaha~   Zafirah tu kitorang dukung je la sepanjang jalan....tak berani aku nak bebaskan dia kat tempat gitu....hehh~


dekat je Bangla Road dengan hotel kami....dalam 10 minit walking distance...eh...makin hitam muka kitorang yehh...mandi laut punya pasal~! -.-'


ada apa kat Bangla Raod???




dah kenapa ko buntangkan mata yana oiii!!!  -.-'



Sekarang dah tahu ada apa di Bangla Road??? kehkehkeh~


kebanyakan customer sini aku perati dari barat...mat saleh²...and aku perasan even dorang sesaja duduk minum² kat belah luar kedai, akan ada sorang hooker approach dorang untuk amek 'perkhidmatan' yang disediakan...

tapi....

lahaiiii....

ramai jugak la prostitute sini pompuan palsu! adeyy~  no wonder la aku tak rasa seksi pun dorang tu sebenarnya...bila tengok muka bebetul...dengar pulak sore dorang...hoiii!! sentap mak! >_< 


dah kenapa aku pi Bangla Road???


sesaja....kan baru lepas makan...takkan balik hotel terus tidur?? tak sihat woo...so saja la curi masa untuk bakar lemak...memudahkan proses penghadaman...kuang³~  dalam 10 minit je kot kitorang jalan kat lorong ni....macam ko lalu Petaling Street je...then balik hotel terbungkang la memasing! kekenyangan + keletihan...esoknya nak balik Malaysia dahhh....  (^^,)


korang yang pernah pi Phuket....terjah Bangla Road tak??  :)






p/s: nak detim dengan geng-geng sekolah. ^.^

 Terima kasih sudi membaca!

10 comments:

zeera lily said...

huuu... ada tiger show..hehe

NinaAz said...

Nina xpernah pegi phuket. Smpai kat hatyai sj. Hehe
Kalo mandi pantai confirm terbako kulit. Tp kejap jea tu hehe

Kuazue Mohd said...

ahhahaha.. itu jer ada di situ??? hihihi.. kita tak jenjalan...tak pernah sampai.. sampai melalui tulisan awak jer..

Chekgu Azrine said...

Bestnya..tp kt sana mmg tu jela 'perkhidmatan' yy byk dioffer..huhu

aizamia3 said...

fuh.. part gemalai tu kalah ai.. tapi tang suara tu.. hehehe..

Cik Eka said...

kihkih pmpuan pelesu.

Kulitnya mulus, tapi sorenye. Hahahaha kasorrr

anna hashim said...

kat bangla road tu mmg tempat abam2 gegirl je ke? huisshhhh...hahahaa nak pegi sana la..hahahahaa

acikbuCUk... said...

hehehe..pernah terjah..dan dipesan oleh rakan perempuan moga jumpa jalan balik hotel..hehehehehe..

hazman fadzil said...

whoaaa... ada BLUEBERRY SYRUP rupanya kat sini....ekekekeke

mrs kayrul said...

la ingat kan kat situ bangla menjual-jual...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015