Nov 7, 2012

Wordless Wednesday #31


duit belanja bos bagi...kikiki~







p/s::  macam dah malas nak update entry London  :p

p/s::  Happy Birthday papa! semoga diberi kesihatan yang sempurna untuk mendidik Zafirah dan semoga terus berjaya dalam kerjaya dan kehidupan...ai lap yu ketat-ketat  (^^,)


 Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

9 comments:

Lya Colours said...

bak sehelai

Anum said...

banyaknya

hazman fadzil said...

alaaa....update la terus citer travelog ko nie...aku tengah sedap baca nie...maner tahu akan datang aku ader rezeki pegi sana dapat la jadikan panduan kan....

the malay male said...

Untunglah dapat bos mcm tu

Hanih Borhan said...

salam,

seronoklah,bley shopping kat Singapore ni...haha

♥ Nana BamBam ♥ said...

50 x bape tu?

jeely jelly said...

pegi USS dah lepas sgt tu :D

aTy _faRed~ said...

besh nyerrrrrrrrrr...!!!

aizamia3 said...

janji dapat duit belanja.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015