Nov 13, 2012

Zafirah Tengok Wayang yaww!! ^_^


Kitorang tengok Taken 2 yaww! papa lerr mengidam sangat nak tengok wayang dengan biniknya...lagipun Zafirah macam dah besar sikit...8 bulan tu kira dah besar lerr teww...kekeke~  aku ni mana boleh berpisah dengan Zafirah...pergi company trip pun berkeras dengan bos nak bawak Zafirah sekali tau... ^_^


can you see us??  =)

Best jugak la cerita Taken 2 nih...Zafirah tido je dalam wayang...ada aircond, sejuk memang cuaca kegemaran Zafirah la ye...wayang dah habis baru dia bangun...wahhh bagusssssss anak mama! lain kali mama bawak pergi tengok wayang lagi yeeeee...ngeh ngeh ngeh~  ^___^





p/s::  aku rate 9/10 untuk cerita Taken 2  (^^,)

p/s::  nak jenjalan IKEA la hari ni...yeyy!


 Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

10 comments:

Fai CeritaCinta said...

blh la ngedate dgn hubby tgk Taken 2 ni.. hehe :)

zulhilmi tempoyak said...

btol ke tgok tu. hahaha

MAY said...

lme x tgk wyg!!hii..ari ni plan nk p cr blnder baru.hihi

sisR said...

Mmg best cite tu..rasa cam kejap je..tak terasa masa berlalu..

Cik Yatt said...

alah bagusnye zafirah ni..

Izzati Asyraf said...

zafirah kacau korang dating..haha..

eima said...

budak bf mmg mudah klu tgk wayang asal nk nangis sumbat nenen ... hmmm teringin nk tgk wayang

Lya Colours said...

steady la zafirah !

aTy _faRed~ said...

Masih tak berani nk bwk qaleef tngk wayang...

aizamia3 said...

dia tdo sbb cite tu dia tak faham.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015