Nov 1, 2012

Kat London Jugak la Dapat Main Bowling...hahaha~



Time ni baru balik dari London Eye...sampai je kat Basewater Road, tengok jam still awal lagi..pukul 8pm++ tak pun 9pm++...tak ingat pulak...so pi la jalan² area stesen tube Queensway...dalam 3-4 lorong belakang hotel je...tak jauh mana pun...masa jalan² tiba² nampak tempat bowling...betul² deret stesen tube Queensway tu...dak encem cakap dia ada terbaca dalam buku London Pass yang kita boleh guna pass tu untuk main bowling free...bila tau je free hahhh apa lagiiii!! terjahhhhh...dah lamaaaaaaa aku tak main bowling *lompat bintang!*  v(^_^)"



Kemain meroyan lagi kan dapat main bowling...kat London lagi yuuu...kahkah~  eh aku ni penggemar sukan bowling tau...dulu² masa zaman student boleh kata setiap minggu pi main bowling kat Mines...sekali main mesti 5-6 set...tak puas la takat main 1 set sekali datang tu...huhuhu~  lagipun kalau datang pukul 12-3pm (weekdays) memang ada promo baekkk punya...tu kitorang belasah amek sekali banyak² set bila main...pfftt!

Tapi sejak dah bekerja, macam dilupakan je sukan bowling tu...asek takde masa, takde geng...iskisk~  dulu guna bola 10 pound...hari tu aku main kena guna bola 8 pound jek...halahaiii tangan dah tak taf macam dulu...sobsob~  T__T



Tiba² je anak aku dikerumun pengunjung² bowling...hahaha~  well kan aku dah cakap orang sana memang suka gilak kat Zafirah...seronok betul dorang duk mengagah anak aku...Zafirah pun macam biasa la beramah mesra, berborak² dalam bahasa dia...kekeke~  :p


skill dah kureng aa...sobsob~  T__T


papa menang...fine! T___T



Ada juga ice skating kat sini...tapi untuk redeem London Pass kita cuma boleh pilih salah satu je...kitorang pilih bowling pun sebab senang dua² nak main...kalau ice skating kang takkan aku nak kendong Zafirah sambil berskating??? nak kendong diri sendiri pun tak mampu apa lagi nak angkut Zafirah masa skate...nak kendong papa lagi...puiii~   :p




p/s: pejam celik, pejam celik...dah nak habis pun entry London aku...macam kejap je aku duk London tu kan...huhu~


Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

8 comments:

Lya Colours said...

zafirah kenapa comel sangat!!!!!!!!!!!!

D Yatie said...

zafirah comel sgt. itu pasal nya. ;)

Rozuan Ismail said...

wah gituh, berbowling di london la.huhu

aizamia3 said...

bila lagi nak rasa ye dak.. ;)
dak Zafirah lagi glam kat sana.. dok asyik kena kerumun.. ;)

aTy _faRed~ said...

zafirah adorable..tu semua orang suker..:) eerr..kat meysia pon ai tak penah main bowling...kot2 ar merase main bowling kat london nanti...hahaha..dengan harapan dapat tikes free gi london macam u nanti..;p

hazman fadzil said...

Hurmm.....lepas nie rasanya ada harapan la si Zafirah speaking london lepas trip nie...hik3x

eima said...

yeay ... percutian yg menarik

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak. heee amboiii bestnya main bowling dekat sana. hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015