Nov 8, 2012

5 Peringkat Tumbuh Gigi





Zafirah sekarang di Stage 2...
dengan gigi dah tumbuh 2 batang belah bawah...
lagi meriah air liur meleleh...grrr~


korang stage mana??  EHH! :p










p/s::  entry travelogue aku update nanti² tau...gambar lom transfer laghik...hihi~  cc: Hazman   :p


 Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

14 comments:

Anum said...

masamnya muka dia....

Izzati Asyraf said...

cutenya zafirah~

Lya Colours said...

amboi zafirah marah nampak

Cik Eka said...

sakit woo tumbuh gigi.. hehehe

kita yang tua ni pun tumbuh gigi bongsu,rasa nak pengsan.sampai demam..

patut la budak2 merengek kalau tumbuh gigi..sakit..sian kan

PUAN SUE said...

alalamak aqilah xnampak bayang gigi lagi..hehe

malam tadi tengok anjang aki yana live kat vokal..anak angkat anjang aki masuk vokal yek..

mrs kayrul said...

hadif dah stage 3 tapi baru 5 batang gigi..macam dah stop jer gigi tue nak tumbuh..

eima said...

abis la ko nanti zafirah ade gigi ... die kunyah2 sumber air die nanti ..ngeriii wo0o

nabila azmi said...

comei plak zafirah buat muke gini.hehe..

hazman fadzil said...

saya stage 6 dah....hahahahaha.... anyway time kasih sebab concern permintaan saya.... nanti sambung terus ngan citer kat SINGAPURA yekkk....

♥ Nana BamBam ♥ said...

saya xde anak lagi dan belun kahwin..kekeke

Sharz said...

alor..comeynye dier!!! gerammmm!!!!

Cik Yatt said...

sye stage ilang gigi..haha

aizamia3 said...

sama.. stage 2..
2 batang sekali tumbuh masa raya haji hari tu.. ;)

nabilah_2908 said...

oh..tu la sbb kenapa air liur baby meleleh eh...

eh...dia buat lagi muka macam kt entri sebelum ni..hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015