Nov 26, 2012

Antara 'Kain' dan 'Cayenne'


Ayah:  yana, malam ni ambil ayah bawak 'cayenne' k...kawan² ayah nak tumpang...so need more space...

anak:  bawak 'kain'?? 'kain' apa??

Ayah:  aa bawak 'cayenne' lah...kawan ayah nak tumpang nanti...

anak:  'kain' apa?? tak paham laaa  *apa kena mengena kain dengan kawan nak tumpang tah...*

Ayah:  aihh 'cayenne'...PORCHE laaa...hahahahaha kain pulak perginya...haaa~

anak:  oOoOOOOooooo cakap la porche...cayenne...ingatkan kain...adoiiii...hahaha~



ni lah 'kain' yang dimaksudkan tu...wakakaka~


eh memang ada ke orang panggil kereta ni Cayenne instead of Porche??huhu~

oh jangan salah faham...cayenne ni kereta opis...kereta pinjam je...bukan kereta sendiri...sebab tu sengal tak paham 'cayenne' dengan 'kain'...kahkah...lalalalalala~






p/s::  baru nak amek mood untuk update blog  =)


 Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

9 comments:

Anum said...

perg terbaik nie :)

Fai CeritaCinta said...

hahaha.. kalo fai pun ting tong kepala duk mikir kain nk angkut org ramai2.. haha

hazman aka species1980 said...

whoaaa..sempoi laa.... nanti leh buat review yekkk...hehehehe

Mira Adzlia said...

eh..eh..mcm menarik la kain nih..hihihi..

❤ Diyan Idris AidyEmpire ❤ said...

Update la..bosan ni x tau ape nak buat..nak update blog sendiri mcm malas,..

Diana said...

Memang ler tak faham kalau sebutan lebih kurang.... kan..? hihihi

Twins said...

kalau saya memang sebut cayenne. coz kalau sebut porsche saja ada byk jenis: panamera,cayman etc..

mrs kayrul said...

mujur la bapa sendiri...hahaha

aizamia3 said...

kalau ai pun pelik sebab tak pernah naik.. hahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015