Mar 31, 2012

Minta Jasa Baik Kawan-kawan =)

*Sticky post sehingga akhir bulan...entry baru sila scroll ke bawah



Aku ada join "Breastfeed Baby Contest" anjuran E-MumShop...
macam biasa lah contest-contest kat FB ni kena kumpul "LIKE" sebanyak mungkin...huhu~
so nak minta jasa baik kamu kamu semua,
termasuk lah silent reader...
untuk "LIKE" gambar anak saya yang comel lote itu...hehe
just follow je steps kat bawah ni k   =)




Ekceli kalau nak terus langkah step kedua pun boleh jugak  ^___^
Terima kasih kepada yang sudi "LIKE"
hug kamu ketat-ketat!!  \(^___^)/









p/s::  saya dah "LIKE" semua gambar baby yang ada dalam album contest ni...serius!  (^^,)





Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

26 comments:

MISS NADYA said...

dah tolong vote gambar Aimy Zafirah..:)

Silent Thinker said...

dah like!
gudluck..
comelnya zafirah..
=)

Anum said...

jom2 like

eima said...

dah lama dah vote anak mu tu .. like paling byk aku tgk skrg ni hang ko dik ... hahaha dlm masa 1 hari ujang promote dah 1.4K lebih dah ... anyway tahniah sbb bakal dpt pump letrik tu ...

pas ni leh jd mommy BF tegar la kan kan...

Unknown said...

xleh nak bukak FB kat opis
kat umah pon xde tenet
sowie yer
huhuhu

comelnye zafirah

Unknown said...

dah like =)

Unknown said...

smoga bjaya..

Asningtiyas Nasdja Putri said...

comelnya >.<

CikPuanWanda said...

dah vote kak Yana..sngat comey AImy ni

Reena Sidek said...

ok dah like... good luck.. ;)

rina ellisa said...

alahai..
comil nye anak akak..
tak sabar nak ade bby..
heee :)

indahhiasan said...

comelnye baby kak yana..

Unknown said...

utk ur baby yg somel ni....skrg gak like...

Liyana said...

kul 1 kang kite like ok... hehe comey bb bambam ni

Blog Cik La said...

meh sy tulun like ye^^

Anonymous said...

aimy zafirah comei...:)
cntik macam kak yana n segak macm ayahnye hehee

Fazleyatul Aini said...

good luck nok!

msredcheesecake said...

Dah... Like pic bby jer.... Sbb cute sangat.... Good luck....

nabilah_2908 said...

saya pun dah like gambar baby Zafirah.... :)

mas saari said...

dah like... good luck yana!

laskar pelangi said...

ala tomey2:))

Aida Effarina said...

awal2 lg sy dah vote aimy zafirah. heee

p/s: sy silent reader sis. :P

Nyamuk Terbang said...

gudluck

kertaskoyak said...

knp ade 2 gambar zhafirah..delete la 1..delete yg cket tuh..baru ley menang..hihi..good luck :)

Unknown said...

gud luck dikk
sorry akak x dpt nak LIKE sbb dah berjaman taunnn x bukak fb huhuh

geram dgn bb zhafirah .. montel !!

Tieah Madian said...

Baiklah mama yana..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015