Mar 31, 2012

Minta Jasa Baik Kawan-kawan =)

*Sticky post sehingga akhir bulan...entry baru sila scroll ke bawah



Aku ada join "Breastfeed Baby Contest" anjuran E-MumShop...
macam biasa lah contest-contest kat FB ni kena kumpul "LIKE" sebanyak mungkin...huhu~
so nak minta jasa baik kamu kamu semua,
termasuk lah silent reader...
untuk "LIKE" gambar anak saya yang comel lote itu...hehe
just follow je steps kat bawah ni k   =)




Ekceli kalau nak terus langkah step kedua pun boleh jugak  ^___^
Terima kasih kepada yang sudi "LIKE"
hug kamu ketat-ketat!!  \(^___^)/









p/s::  saya dah "LIKE" semua gambar baby yang ada dalam album contest ni...serius!  (^^,)





Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

26 comments:

Miss Nadya said...

dah tolong vote gambar Aimy Zafirah..:)

Silent Thinker said...

dah like!
gudluck..
comelnya zafirah..
=)

Anum said...

jom2 like

eima said...

dah lama dah vote anak mu tu .. like paling byk aku tgk skrg ni hang ko dik ... hahaha dlm masa 1 hari ujang promote dah 1.4K lebih dah ... anyway tahniah sbb bakal dpt pump letrik tu ...

pas ni leh jd mommy BF tegar la kan kan...

e k i n ♥ y u s r i said...

xleh nak bukak FB kat opis
kat umah pon xde tenet
sowie yer
huhuhu

comelnye zafirah

Rozuan Ismail said...

dah like =)

SyUhAdA said...

smoga bjaya..

Asningtiyas Nasdja Putri said...

comelnya >.<

wanda arry said...

dah vote kak Yana..sngat comey AImy ni

Masz Sidek said...

ok dah like... good luck.. ;)

rina ellisa said...

alahai..
comil nye anak akak..
tak sabar nak ade bby..
heee :)

oli-go said...

comelnye baby kak yana..

POSH76 said...

utk ur baby yg somel ni....skrg gak like...

Liyana said...

kul 1 kang kite like ok... hehe comey bb bambam ni

nUr aDiLa said...

meh sy tulun like ye^^

cik maisharah said...

aimy zafirah comei...:)
cntik macam kak yana n segak macm ayahnye hehee

Lya Colours said...

good luck nok!

msredcheesecake said...

Dah... Like pic bby jer.... Sbb cute sangat.... Good luck....

nabilah_2908 said...

saya pun dah like gambar baby Zafirah.... :)

mas saari said...

dah like... good luck yana!

laskar pelangi said...

ala tomey2:))

Aida Effarina said...

awal2 lg sy dah vote aimy zafirah. heee

p/s: sy silent reader sis. :P

Nyamuk Terbang said...

gudluck

kertaskoyak said...

knp ade 2 gambar zhafirah..delete la 1..delete yg cket tuh..baru ley menang..hihi..good luck :)

ieda said...

gud luck dikk
sorry akak x dpt nak LIKE sbb dah berjaman taunnn x bukak fb huhuh

geram dgn bb zhafirah .. montel !!

d_tieah said...

Baiklah mama yana..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers