Jun 6, 2012

Wordless Wednesday #28 | Posisi Tidur Baby



yang mana sleep position yang baby korang amalkan?? ngehehe~  (^^,)






p/s::  jum like gambar dak encem..klik >  http://on.fb.me/LfxC6P





Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

13 comments:

Adylia Qarissa said...

heheheee...cute je bb tidur tengah2 tu kan :)

Eyqa Hasnan said...

snow angels . haha

Nyamuk Terbang said...

MCM2 GAYA

Lya Colours said...

takde can la mak pak nak beromantik gini. hahaha

Anum said...

cute je kan kalau baby tido mcm nie

Yana Libra said...

hehe..lawak2~ :P

diana said...

kalau dia tidur sekali dengan akak dan suami biasanya "H" dan "snow angles"
kalau tidur sendiri satu katil dia pusing..ahahah

Nurul Akmal said...

alooo comelnyer.. hehehe sian mak & ayah..

cha said...

haha comel je mcm2 gaya ada. jgn sampai jatuh katil sudah :p

Deq's Qienz said...

hahaha..ganaih bb tuh smpu parent dia duk ujung katil..hehehee

aizamia3 said...

setakat ni dak Nuha tidur tetengah tapi kebanyakkan masa dengan dia aje sebab babah dia kerap outstation.. ;)

wanda arry said...

zafirah macamna plak k.yana?

nabilah_2908 said...

hahaha...macam2 gaya baby ni tido...
sabar je papa dgn mama dia..hehehe.. :)