Jun 15, 2012

Photoshoot @Taman Tasik, Taiping



photoshoot lah sangat kan...macam lebih pada photo-gedik je...wakaka~
masa ni baru lepas pi kenduri kahwin member...
aku ajak dak encem tidur semalam kat Taiping...
tapi dia taknak...Taiping boring katanya...grrrr~
so terpaksa la dia melayan aku nak jalan² makan angin,
snaping², posing² kat Taman Tasik...
banyak je tempat best kat Taiping ni...
macam Bukit Larut, Bermes Pool *err tu je yang aku tau...kah³*
tapi sebab bawak baby, macam tak sedap pulak nak angkut masuk hutan tu...
"beringat sebelum kena", pesan orang tua-tua  =)


dak encem ada jugak ajak masuk zoo...
tapi aku macam malas...sebab parking jauhhhhh!!
lagipun Zafirah baby lagi...
dia bukan paham apa pun nak tengok haiwan² dalam zoo tuh...
kang mak pak dia yang eksaited lebey!
camwhore toksah cakap la...abeh semua haiwan² nak diposingkan jugak...wakaka~  =P
aku prefer tunggu Zafirah dah besar sikit,
macam dah setahun ke, baru nak bawak dia masuk zoo...
and segala tempat yang ada haiwan²...ngeee~
tapi Universal Studio kat Singapore tu aku nak pergi jugak walaupun anak masih baby!
biarlah orang cakap rugi ke hape...
anak aku dah besar sok datang je la lagi USS tu...
tak susah pon...kannnnnnnnnnnn??? *tiba² lari topik*  (^^,)
kbai~!










p/s::  busy gila minggu ni...adeyy~ *pemsann!!*

p/s::  jum tolong kitorang nak pi London..klik >  http://on.fb.me/LfxC6P






Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

17 comments:

Yana Libra said...

cantik tempat tu~ :)

teratak hati said...

Cantik tmpt photoshoot

nabilah_2908 said...

nape serius sngt muka baby tu...hehe..berkerut dahi... ;)

Nyamuk Terbang said...

g bukit merah trus kak dh alang2 smpai taiping

YanaMIB said...

dak encem taknak pi bkt merah!! sobsob T__T

NUNU EERA said...

comelnye zafirah.. nnti die da bsar leh ajk ikut g event skli.. ;)

Lya Colours said...

pipi anak kauuu. geram aku

Cik Eka said...

comel zafirah..

taman tasik taiping memang cantik tempatnya

hijauuuu

msredcheesecake said...

zafirah cute.... kaler baju pun sama...

Rozuan Ismail said...

ahak.photogedik sgt kak

qasehraihan said...

cantek tempat tuuuuu...
tringila nak jumpa kamu kamu...
jom jom..hehe

http://qasehraihan.blogspot.com/2012/06/seksanya-mesej-guna-henpon-touch-skrin.html

ieda said...

aah zafirah x paham ape2 layie
bila dia dah besar sikit
baru best nak jalan tempat2 menarik nie kan
cantik gak tmpt nie
ahaaaaaaa zafirah dah pandai main buih mulut ekekek .. so sweet
wajah zafirah dah ada kearah papa dia lahh soo cute ! .. ;)

Fariehan Ibrahim said...

garang nyeee muka baby zafirah,
tp tetap comeeeel! ;D

Eija Hassan said...

alolo.comelnye zafirah (;

Miz Novexx said...

montelnya anak akak! geram betul dengan pipi dia, kiut :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ingat akak sorang je pasang impian nak ke USS tu

CikMai said...

sweetnye mama and baby :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015