Jun 22, 2012

Bila Saya Mula Meniarap~



memang habitnya menghisap jari..huhu




 memang semua benda dia nak masuk dalam mulut  (-__-")


 muka rimas...abeh dah awak tu comel sangat...haruslah mama and papa tak berhenti snapping²...hohoho~


mula merengek...dengan lelehan air liur...hahaha~






p/s::  Zafirah dah makin sihat...cuma ada kahak sikit...doc cakap baby besar² gini memang normal ada kahak...bila dia dah besar kahak tu hilang sendiri...hurmm hopefully lah kan kahak tu akan hilang...kesian tengok dia bernafas macam orang lelah je  =.=

p/s:  jum vote kitorang nak pi London! klik ini > http://on.fb.me/LfxC6P dan ini > http://on.fb.me/M5hUw6





Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

27 comments:

PUAN SUE said...

kitorg pun mase aqilah dua bulan selalu tolong aqilah meniarap..mak tak bg nanti baby akan jadi malas nak buat sendiri..hahha..tapi kitorang degil..kitorg tetap tolong aqilah meniarap..seee..3 bulan 2 mggu cam tu dia dah expert meniarap sendiri..hahha..laju je dia meniarap..sekarang meniarap sambil maju kedepan..syokkk!

eima said...

bolatnye zafirah ni .....
terkujat gak aku ingat br nk masuk 3 bulan dah leh meniarap mmg terer la .... pas ni mama ngan papa awak tak sempat dah nk snap bila awak dah aktif ... semua gamabar kabur ...hahaha kena guna cam muncung la

Cik Tqah said...

wa..comel222

YanaMIB said...

zafirah dah 4 bulan lbh la kak eima =)

Deq's Qienz said...

alololoo..mmg cumeii la dia..nmpk mcm xdak rmbut..mcm ank sy la..jns rmbut halus..umur sthun pon xdak rmbt lagik..hihiii

mira maisara said...

gerammnyer tgk pipi die..nak cubit boleh?hehe

Rozuan Ismail said...

ahak, comel je meniarap dah.pasni boleh bertatih plak

Lya Colours said...

aku mmg geram btol pipi anak ko ni. nyam nyam. hahaha

nabilah_2908 said...

sukanya tengok gambaro no 2 tu...

alahai...COMEL!!! ni semua sebab susu ibu la eh...jadi comel, bulat macam ni...hehe... ;)

alhamdulillah...dah makin sihat... :)

Mooniqueen said...

Amboi pipi labuh, mata bulatnya...

Cik Cammy Lia said...

zafirah...awak sgt comel..dgn mata bulat tapi mulut kecik je..pastu pp bambam..

POSH76 said...

suker tengok zafirah somel sgt!!!

D Yatie said...

alololo...comel nyer zafirah~ hehehe...teringat zaman tolak montot arissa...hik3

Norlee said...

owner heheh senyum gatal.. upanya,
kebetulan da kot blog awak jgk.. comey baby

nursarah puteri said...

comel bulat je zafirah. dak encem eksaited lettew.

aizamia3 said...

akak pulak tak sabar tengok perkembangan dak Nuha meniarap.. hahaha..

::CIK LYNN:: said...

geramnya tengok anak akak...rasa nak cubit2 pipi tembam tu...mata pun bulat2...hehehe...comel sgt!

aTy _faRed~ said...

muke bolat..mate bolat..mulut pon tecit bolat..sangat2 comel..memang geram tengok..!!!

Nyamuk Terbang said...

bulat nya mata dia

UniMeOw said...

nak dukung...!!! :D

Nurul Akmal said...

aloo comelnyer.. geram nak cobit2 pipi tuh.. hehehe ;)

Cheyan said...

Baby memang suke niarap..hehehe..sampai terangkat2 kepala dia..chomelll...

Goram den dgn anak u..hehehe

::thexieza:: said...

besarnya mata dia..comelll~

CikMai said...

eheee kite dtg blog akak nak tgk baby tuu..omey omey ,gerammmmnye

Faizul Osman said...

baby memang suka masuk brg2 dalam mulut sb itu adalah cara mereka utk mengenali sstu barang... parent kena pantau lah selalu brg apa yg dia masuk kan dalam mulut... kalau tak bahaya tak pe... tp, kalau yg bahaya cegah lah... takut parent plak yg merana... haha..

gigih plak komen kat sini... just sharing the info...

THE LEKAT LEKIT STORY said...

amboi tak sabar2 dia nak meniarap.. biar rambut lambat tumbuh jd cpt meniarap lepas tu merangkak lepas tu jalan yer baby.. Kak lala malas skit. biar dia ketinggalan.. kekekeke

ros_reeza said...

Comelnya die :)

dah pandai meniarap ye.. cepat2 blaja yg lain pula...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015