Jun 9, 2012

Boleh la pi Over sea..yeyy!!


yey! yey! passport dah siap...
oh terima kasih ayahandaku tersayang sebab tolong bayarkan hutang blacklist tu...
siap bagi extra untuk belanja katanya...
u r ze bezz daddy!! *dasar anak bapak! hihi~*


Tak sure la nak berjalan pi mana...
patutnya kena pi Singapore...
ada kursus...
tapi bos tak sure pulak nak suruh pi bila...adeyyy
saya dah eksaited nak bawak baby jalan-jalan obersea ni bos! ngehehe~


oke tu je nak cerita...
update dalam kereta ni...
on the way nak pi Taiping...
ada kenduri kahwin...
pening gila menaip dalam kereta...wakaka~
kbai~!  v(^__^)"









p/s::  jum like gambar dak encem..klik >  http://on.fb.me/LfxC6P





Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

10 comments:

Rozuan Ismail said...

wah,dah leh p oversea..huhu

Nyamuk Terbang said...

wah dh bleh wt passport dh ey...dh leh jln2

Afasz said...

seronok nye nk g jejalan negara org....

sy pon anak ayah..ayah tlg byrkan dulu utang ptptn....wpon sy tak black list :P

dah bis bayar.alhamdulillah

aizamia3 said...

ye akhirnya.. ;)

jemarisuri said...

best kan bila dh siap...js pun dh ada tp jln2 obersea je blm...plan nk spore tp xjadi la plak..^^

salam kenal yana..hehe

hazman fadzil said...

Adess... comel gak headband anak ko tue.... dapat promosi percuma la pulak jabatan passport nie... ehheehhe

ann dhaniah said...

pipi anak kak so tembam! tolong cium puas2 untuk saya ;)

mrs kayrul said...

bejalan sakan la zafirah lepas nie..hehehe

Kesuma Angsana said...

oversea tu...mesti best!.. salam kenal dan dah follow u

GreenJade said...

wahh da ade paspot..boleh le terjah jejauh pasni..sonok Zafirah dpt jenjalan sama..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015