Jun 18, 2012

Jum Tolong Kitorang Nak Menang Pi London~!! yeyyy~!!

~klik gambar~


Sebelum ni aku pernah promote pasal voting², 'liking²' gambar dak encem and si bam bam nih...tapi sebab ada masalah teknikal so CNi kena delete balik gambar lama, and dorang upload gambar baru...SOOOOO kitorang kena cari balik 'LIKE' baru!! arghhh!!


eh jangan la buat² tak paham...KLIK GAMBAR ATAS NI, DAN KLIK LIKE!! wahhh paksarela ni tau! ahhhh nak pi London punya pasal...memang kena makesure sume readers² atau sesiapa yang dah tersesat masuk blog ni pi LIKE gambar atas ni oke?!! muahahaha~  (^^,)


klik > http://on.fb.me/LfxC6P and LIKE

klik > http://on.fb.me/LfxC6P and LIKE

klik > http://on.fb.me/LfxC6P and LIKE

klik > http://on.fb.me/LfxC6P and LIKE

klik > http://on.fb.me/LfxC6P and LIKE


haaa tak susah pun kannnn?? klik > http://on.fb.me/LfxC6P and LIKE jew~ ngeh³

jasamu dikenang~!! *ecewahh~*


kbai~! v(^___^)"







p/s::  sakit gigi la pulak! aduyaiii~ T__T





Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

8 comments:

eima said...

smlm dah like .. kena nk kena unlike pastu like balik ni ... hehehe

kena banjer arrr tak pun nk buah tgn london besar punya nanti ...

Nurul Akmal said...

Good luck... ;)

Pn. Sheila@CC said...

wow... InsyaAllah blh menang... gd luck.. :-)

qasehraihan said...

Dah like awal2 ag yg baru ni..
sedey je kena start awl smula.huhu

:-) said...

kak Yana..gmbr lagi stu x promote ke?? Zafirah comel!!!!

Nyamuk Terbang said...

like like

aTy _faRed~ said...

alaaa...nak gi jugak......;p

nabilah_2908 said...

okey..dah click semula.. :)

good luck... ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015