Jun 12, 2012

Lunch @IKEA

Semalam punya cerita...tak sempat nak update semalam...meeting sepanjang hari...pagi meeting kat PJ Trade Centre...dekat sangat dengan IKEA....rugi la kalau tak pi...alang-alang gitewww..ngeh³   =P



Manager menu of the day...nasi goreng + chicken wing + arca...not bad!



mushroom soup...nice! mushroom tu dorang blend sekali dengan soup  =)



meatball, 10pcs...eh yang ni kongsi dua orang tau...haha  masing² memang tengah kebulur time ni...sebab pagi tu tak sempat breakfast...so amek brunch je...(^^,)


Lepas makan, balik opis...dalam 30 minit je duk opis...pehtu keluar balik pi meeting kat Sentul pulak...grrr~


Hari ni ada meeting lagi...esok bos ajak pi Melaka...tapi aku pi tanya balik, "kena pergi ke??"  haha menolak ajakan bos in a polite way...kannnn?? kekeke~  nasib bos kata tak pergi pun takpe...wawawa~




p/s::  dak encem cayang...ai pi IKEA untuk lunch je hokay...takde soping soping pon...tak sempat! =)

p/s::  jum like gambar dak encem..klik > http://on.fb.me/LfxC6P

p/s::  hari ni staff baru masuk kerja...so jadi cikgu jap...turunkan segala ilmu kat budak nih...hinssff hinssfff~





Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

19 comments:

eima said...

aku ikea pun tak penah sampai ...huhu kesian

My Little Diary said...

errmmm sedapnya menu lunch kat ikea..
:)

Deq's Qienz said...

ermmm..nmpk sedap lahhh..

hazman fadzil said...

Nasib bukan time ko preggy kan.... kalau tak confirm abis sepinggan meatball ikea tu kan....hehehehe

UniMeOw said...

ermm cedapnya!!


p/s:amboi ncemnya dak 2..hak3~

Rozuan Ismail said...

huhu. cikgu garang le jawapnya

Cik Ecah said...

ok la tu xsempat breakfast so terus jer wat 2 dlm 1 hikhikhihk~~~
kenyanggg

wah buzy meeting ajer yer ;)

Pn. Sheila@CC said...

Dah bertahun tak makan meet ball kat ikea tu... bestnyer...

sweetsourlife said...

selalu je dengar pasal kesedapan meatball ikea ni. tapi tu lah setiap kali nak pergi mesti tak jadi..

Fai Shaklee said...

wahhh, ni rupanya meatball yg femes di IKEA tu... sabtu lepas pergi IKEA tapi tak larat nak beratur beli meatball,penat sangat...

POSH76 said...

sedapnyer sis...dah ler kempunan asal pi kena beratur panjang...nyampaH!!!

Nyamuk Terbang said...

sdap ker meatball tue kak??sbb rsa sblm nie pn akk prnh update entry psl meatball tue kan??
erkkk arca ker acar??

MISS Z BERCELOTEH said...

Sedapnya... huhhu lapar pula

jemput baca

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/kekuasaan-tuhan-gambar-awan-di-sabah.html

Rahsia_-_Hati said...

kak, apa nama kedai yg jual meatball tue? ari tue sy dh pegi pusing satu ikea tpi x jumpe la kedai jual meatballs tue..kempunan nieh.. heheheheehe *_*

aizamia3 said...

dulu walaupun kerap lalu kat IKEA tu tapi tak pernah singgah lagi, dah pindah jauh ni lagiler.. tak tersampai-sampai..

THE LEKAT LEKIT STORY said...

makan selagi boleh makan ye dak..

Fariehan Ibrahim said...

terliur tgk meatball tuuu..
*drolling* ;p

ILA HonEyBuNNy said...

lamanya xmkn meatball..

kena g cari neh..lapar/hehehhe

Nurul Akmal said...

Uiihhh dekat je ngan umah.. dah lama x g ikea.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015