Jun 21, 2012

Penatnyaaaaaa Ikut Mama Shopping~


ni masa pergi Mines tempoh hari...
Zafirah tak suka duduk dalam stroller sekarang...
pergi mana² nak berdukung je...
maybe bila berdukung tu pemandangan dia lebih luas!
berpusing² kepala dia nak tengok orang, tengok lampu, tengok barang² dalam mall...
paling tak tahan bila dia duk belek² baju, tudung aku...
siap muncung² mulut, juling² mata...
lepas tu nak ngappppp masuk dalam mulut...haha *cute*


ekceli aku tak perasan pun dia tidur time ni...
sebab biasanya kalau dia sengetkan badan dia macam ni dia tengah hisap jari dia...
tiba² dak encem tegur, "ehhh dia tidur la yanaaaa..."
padan laaaaa aku rasa makin berattttttt je anak aku ni...
dah tidur rupanya...hoho~
terus aku suruh dak encem snap gambar...
comel kut dia tidur dengan muka penyek gitu...
rasa nak penyek²kan lagi pipi montel dia tu tau! hahaha~


"tak berat ke wei ko kendong anak ko hulu hilir??"

kalau dah hari² aku dukung dia, lama² jadi biasa dah...
setakat berat 5 kilo tu...small the matter...wakakaka~
well itu juga rahsia ai selim melim...lalalala~  *riak di situ*  =P
kbai~!










p/s:  jum vote kitorang nak pi London! klik ini > http://on.fb.me/LfxC6P dan ini > http://on.fb.me/M5hUw6





Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

28 comments:

Anum said...

ala comelnya

POSH76 said...

makin somel la dia.....nak2 pipi tu comel sgt!!!!

Riana said...

bambam nyer baby =))

eima said...

anak lagi besar dr mak dah ni ... comey betui die kan ..bolat

celebration of love said...

Anak lin skrg 8.3 kg. Doktor siap tanya larat ker mak dukung ni? Mesti la laratkan, anak kite. :)

wanda arry said...

adoii dah la comel..montel bambam..hehe jgn mara k.yana..geram tngok zafirah ni....

Hanis Azla said...

geramnya dgn pipi dia..

Mr feckry said...

comel gile baby ni

cikbintang said...

SIS TEMBAMNYE BUDAK ZAFIRAH TECIK TU!!!!seriuosly larat ke??trpikir gak kte nt da ade anak larat ke nk dukung???dgn bdn kte yg lg selim dr slim river huuuu..dgn tulang yg rapuh..kne mnum anlene hehehe

ieda said...

alor2 ciannn dia
keletihan ikut mummy ye
mummy dan daddy nie pun satuuu
x perasan zafirah sampai tertidooo haaaaaaaaaa ekekek ;)

Fai Shaklee said...

zafirah ni baik jerrr...mama bawa gi shopping pun senang..ge a bood girl kay dear ^___^

Rozuan Ismail said...

ahak. muka bosan sgt g shopping sampai tido

cha said...

hish tembamnya zafirah u. ala dukung baby u ni dh kira exercise la naikkan otot haha

Deq's Qienz said...

Aloloo smpy tertido dia letih soping,.hikhik

Nyamuk Terbang said...

aaa dak demok....pipi dia mcm belon

Nory Zoulkefle said...

omel nyer..bambam sgt...geramm!!

Cik Asma BLuppy said...

oloooo... chomel nye! rase nk cubit aje pipi tu.

ishiko said...

baby dah besaaaaaaaaa

nabilah_2908 said...

pergh..5kg dah dia...berat tu. ;)

Fariehan Ibrahim said...

bosan tggu mama shoppim! haha

maszull said...

assalamualaikum yana....dah semakin besar n dah semakin comeiii nyer die...:)

mrs kayrul said...

yana, 5kg boleh la steady lagi..cuba kang dah 9kg maunya balik umah kena urat ngan ujang...

kalau zafira nak berdukung, better beli baby carrier selesa sikit

eyjalukman said...

pdan kak yana slim , slalu dukung baby zafirah je . hehe mcm ni kita culik baby mana2 nk pinjam wt dukung jap lah . ehehe comelnyee dy tido,mst pnat tggu mama dy siap shopping sakan . heheh

Yana Libra said...

besarnye baby..hehe..sihat~ :)

aizamia3 said...

buatlah apa aksi pun tetap comel tapi dak Zafirahlah.. hikhikhik..

aTy _faRed~ said...

heheh..sama macam anak ai..tak mo duduk dalam stroller..sudahnyer ai menghangkut die sambil menolak stroller..adeeyyy...
comel giler kot die tido macam tu..;p

i'm ezza haniza said...

pipi dia amboiii! hahaha

CikMai said...

perghhh slim lah akak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015