Jan 1, 2010

Teman 'Meroyan' (*.*)


Setelah berkabung selama 2 hari 1 malam akibat susah ati daripada kejadian tempoh hari yang menyebabkan tali sandle-ku terputus, maka pada new year yang juga jatuh pada hari mulia iaitu hari Jumaat, aku telah bangkit melawan hati yang duka (cewah!).

Aku search kat phonebook dalam hp-ku nombor kawan2 ku yang 'gojes', yang sudah lama tidak ketemui, untuk mengajak mereka berjimba2 together2...yiihhaaaaa!! Dalam ramai2 yang aku ajak, ada la 3 orang je yang free untuk meluangkan masa dengan aku (terasa looser kejap T_T). Kami hanya ke Alamanda, Putrajaya..Dekat dengan rumah dan tak perlu risau pasal traffic jam!

Masuk je mall terus ke Vincci..sandle lama kan tali dah putus (mcm la sandle ko satu tu je yana oiiii..).


:: Dah ada bag aa Vincci skrg..dulu bagi bag plastik je..huhu..i loike! ::


:: Taraaa!! Pas bli sandle ni muka memang tak putus sengih je..ish3~ As I said before, aku memang suka sandle yang bertali sebab kakiku terlalu slim-melim...huhuhu~ ::



Then plan nak tengok wayang, tapi takde masa yang sesuai..Aja tak leh balik malam..erm..so weols just pergi makan and jalan2 ushalakihensem...lalalalalala~




Ada juga macam pesta buku kat centerpoint, from MPH Bookstore. Aku tak tau la harga lagi murah or just untuk promosi je since next week school dah nak mula..Tapi bukan banyak buku sekolah pon..buku2 orang besar je banyak...huhuhu~ Pada sapa2 yang minat baca novel buleh la datang Alamanda...=)





Thanks guys sudi teman aku berjimba2...huhu...Aku kenal kawan2 aku ni dari form 1 lagi, except for Aida (yang pakai t-shirt kaler biru) sebab aku kenal dia from kindergarten...Next time kita hang out lg oke..Cayang kowang!!mmuaahhh! xoxo~





p/s: Jum2 klik kat sini untuk join--> PayPal WishList macam catcheye juga =)

p/s: Sok pergi tukar tayar kete at Kelang..Dak encem kata kat sana dapat arga lagi murah dari Bangi...erm...oh duetku...T_T




18 comments:

niesz said...

cantik la kasit tu..itam putih..niesz minat color tu..hihi..syok nyer g shopink..nk ikut!hehe..

POSH76 said...

sis nice la the shoes i pun minat pernah nampak satu amoi pakai tp diferent design suka tang zip
hehe

kiutla gambo dgn chipmunk tu hehe

y@n@ M!B said...

:niesz:
jum2..ckp je nk pi mane..huhu

y@n@ M!B said...

:POSH76:
takkan tgk je amoi tu pakai..sis bli la satu..huhuhu~
klu bj weols sama dgn chipmunk lg cute tu..hehe ;p

riBEna said...

wow
besnye g jejalan
tlg beli novel ke zra satu leh kak yana?
hahahah~
gura2

y@n@ M!B said...

:riBEna:
ceh..minat bc novel eh..gud2 =)

AJ Nismihan said...

cara yang terbaik untuk release stress adalah gift ample time to your self. for me reward ourself with something!
So shopping (err i mean, window) maybe the best!

y@n@ M!B said...

:AJ Nismihan:
ouh nice tips..thanks ya..tp i ni pantang tgk brg besh mesti rasa nk bli..huhu ;p

cik EPAL said...

banyak buku....nanti boleh pergi :)

y@n@ M!B said...

:cik EPAL:
yep..sila2 pergi..hehe =)

SUHAIDA SUPALIO said...

SEMALAM SURVEY KASUT N HANDBAG KAT VINCI MIDVALEY UNTUK BRG HANTARAN..XDE YG BERKENAN LA..BL SUKA XDE SIZE PULAK..EMMM

Kojack de Alloohaa said...

amboi..bla stress ja shopping..klu ak la mmg da lma pokai..hahaha.. btw nice shoes

Eyriqazz said...

Cantik Sandle itu..beli mana ya?Ble saya belikan utk isteri..

Great Teacher Onizuka

y@n@ M!B said...

:SUHAIDA SUPALIO:
cuba cari mende len plak..huhu..

y@n@ M!B said...

:Kojack de Alloohaa:
xde la slalu aku wat cemni..time2 ada duet je..haha..time xde duet aku window shop je...;p

y@n@ M!B said...

:Eyriqazz :
erk mana bli???erm..VINCCI =)

dodonut said...

yana..nak gambo..ekeke..huh..bile lg nk buat trip cuti sekolah ni??

y@n@ M!B said...

:dodonut:
aku lupa nk upload kt fb weh..nnt la yeh..huhu..
trip?kna tggu becoming cuti sekola la..huhuhu~ ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015