Jun 20, 2014

LaundryBar Cawangan Setiawangsa Kini DIBUKA!!!!

Assalamualaikum...


 Sesiapa yang stay area Setiawangsa atau berdekatan boleh la hantar kain baju korang, comforter ke, selimut, cadar segala ke kedai dobi LaundryBar....berkonsepkan self-service coin laundry....


Untuk promosi pembukaan, pihak LaundryBar bagi FREE LAUNDRY FOR A WEEK!!! kecuali dryer....hihi~   so ada lagi balance 6 hari untuk dapatkan free wash!! weeeeeeeeee~


 segala mak nenek sabun, softener disediakan oleh pihak LaundryBar...korang datang bawak kain kotor je....mudah bukan?? ^_^


Tak reti guna mesin dobi??


Tak biasa hantar baju ke dobi??


Takde masalah! ce tengok gambar bawah ni....


besar gedabak dorang tepek cara² menggunakan mesin....colourful lagi...mudah baca, mudah faham....nice kan?? ^_^


Jom ramai² terjah LaundryBar cawangan Setiawangsa....!!



Lokasi: Setiawangsa Business Centre (in between Orange cybercafe, same row as Ali's Bistro)
Waktu operasi: 24 jam, 7 hari seminggu
Service yang disediakan: Wash and dry sahaja...no drycleaning...self-service...







p/s:  BUKAN iklan berbayar...ni tolong promote business cousin.. (^^,)

 Terima kasih sudi membaca!

10 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow bertambah lagi

xlutfix said...

opening hours 24/7 yana, bukan time promotion je :) , smpai bila2

Yana Ujang said...

:lutfi: oo yeke? haha oke oke nanti edit balik :)

husna yusof said...

hahahaha ingatkan laundry bar yang club tu,, tekezut jugak.. hehehe rupenyer dobi hahahaha

eima said...

wooohooo br nk tanya byk ke payment .. kiki suruh die buka caw kat putrajaya plak .. ramai yg suka sbb free kan

Yana Ujang said...

kak eima oii...free ni seminggu je...promosi pembukaan...zmn skrg mana ada org nk bagi benda free..sume kena bayar maa...adehh

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

yg free ni laa akan full house.. huhu

Mar Mansor said...

dekat dengan kawasan umah saya ada bukak 1 bbrp bulan lepas..

AthirahJelani said...

Ada x yg besar skit yg boleh basuh toto?

YB Shehan said...

tahu tak latest ada apa? kerusi urut, pastu percuma detergent, softener, sanitizer. semua tu halal punya. saiz plg besar mesin 28kg. huhu. dryer plg besar 14kg. Siap free wifi kalau lepak ctu. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015