Jan 15, 2013

Mari Belajar Melipat Kain Bersama Aimy Zafirah! ngeh³~

Hobi terbaru Zafirah...



gini la ghope bila ada anak kecik...
dah la rumah memang tersedia bersepah....
Zafirah tolong tambah lagi ke-sepah-an kat rumah tu...
terbaekkkk anak mama! huhuhu~  :p



sekarang ni Zafirah suka sangat senyum, gelak nakal....
macam gambar atas tu...
bila dia dapat buat benda yang dia suka,
kemain luas nganga mulut...hahaha~
bila kita larang dia, mula la jerit, bebel²...
protes kononnya...grrrr~
nanti mama ajar Zafirah lipat kain betul² kay....
anak dara kena pandai lipat kain....
benda basic je tu.... :)



lipat kain versi Zafirah...
1)  keluarkan segala kain² dari dalam bakul
2)  campak atas lantai
3)  sepah²kan mana² kain baju yang berlipat
4)  baju² yang dah sepah tu buat lap lantai, tak pun lap air liur sendiri
5)  pandang muka mama & papa sambil cakap, "yaaahhhh!!" lepas tu buat muka paling comel...kompem tak kena marah!


terbaekkk hanya dari Aimy Zafirah! 

huwaaaaaaaaaaaaaaaa~  
pitam!  @_@








p/s:  ada kelebihan jaga anak yang melasak sebenarnya....secara tak langsung kita boleh 'bersenam', keep fit! badan pun senang kurus...nak makan pun tak perlu kontrol²...belasahhhh je...tak gitu mommies?? hihihi~  ^_^


 Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

17 comments:

Norhaizan hakim said...

Amy Zafirah...meh tolong auntie lipat kain...auntie palig malas buat kojer tu..huhuhu

amirofie said...

Kelakar.

eima said...

aku slalu biarkan je diorg sepahkan ... pastu kemaskan balik ... mls nk bising ... letih

Ayu azmir said...

sukanya die ......

aizamia3 said...

wah.. memang sama arr..
entry kita sebelum ni pun lebih kurang cenggini..
mulut bebel-bebel sambil tangan dok sibuk keluarkan baju yang ada dalam bakul.. ;)

comel je dak Zafirah ni.. ;)
geram nengoknye..

Nur Emilya said...

Terbaiklah tips zafirah lipat kain hahha :D

Amin A. R said...

besar dah anak dara sorang ni..hehehe

diana said...

untung ada anak dara nih..hahah

deno said...

haha.... comel :)

nini said...

gambar dia gelak tu nampak nakal gile...hahahaha.....

hazman fadzil said...

Hurmm.... lepas nie confirm si Zafirah pantang nampak kertas , tisu dan suratkhabar...mesti nak kasi koyak punya... hihihi - tapi aku tengok ko ni maintain kurus jeee...

PeRdU cINta said...

zafirah rajin sangat nih..good bb girlz..cumill la kamu zafirah.. :) aunty like banyak-banyak-banyak..

Fai CeritaCinta said...

zafirah memang anak yg rajin.. hehe :)

UMIE SUE said...

hahahha..zafirah comel nmpak gigi tu

Efa Nur said...

terbaik laa zafirah..
besar nanti mesti lg rajin tolg mama lipat kain..hihihihi

Mas Zull said...

assalamualaikum yana...comelnya zafirah ni pandai lipat baju yer...;)

nabilah_2908 said...

amboi...suka bebenor dia ya... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015