Jan 21, 2013

Kotak Mainan Zafirah



Bakul untuk isi mainan Zafirah...mak aku belikan...
takat 2 ketul mainan je oke la nak sumbat....
masalahnya mainan Zafirah bukan takat 2 ketul tu je...
BERKETUL-KETUL!! grrr~

Weekend lepas pi jalan² kat Mid Valley...
masuk AEON...
tiba² nampak kotak yang lebih comel dan ohsem!



taraaaa!!
ada banyak pilihan kaler sebenarnya....
aku pilih merah jugak!
sebab ada kena mengena dengan FIRE!
mamanya kan kerja bidang fire fire...kikiki~  ^__^


nampak lebih 'fire' bila di-match kan dengan baju Arsenal...pffttt!


more...kotak ni bukan takat untuk isi barang je...
nak jadikan seat pun bolehhhhh...
belah atas tu macam kusyen, empuk² gitu...
dan bukan takat bebudak je boleh duduk...
makpak budak pun boleh duduk atas kotak ni...
tahan wooo!
dak encem dah try...
siap hentak² lagi nak tengok daya tahan kotak ni...
memang tahannnnnn...ohsem! ohsem!
harga?? RM50++...tak ingat sangat la...

ekceli aku terpengaruh dengan Aty (aku bukan bidadari)...
dia pernah buat entry pasal kotak menan anak dia...
lepas baca entry dia tu memang pulun la aku mencari kotak yang sama untuk Zafirah...
nasib lerr dak encem tak bising sangat...kehkehkeh~
terpengaruh benda baik apa salahnya ye dak?? hoho~  :p
tapi memang berbaloi pun weiii!
baru lah lapang mata aku tengok lantai rumah...
kalau idak memang penuh dengan menan Zafirah je...
segala mak nenek teddy bear pun aku sumbat sekali dalam kotak ni...
best! ^__^



 Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

13 comments:

Anum said...

comel macam tuan dia

fifi tiez said...

baru nak cakap macam qaleef punya..hehe.nanti nak belikan anak kotak cengginilah..

eima said...

ni br besar ni dah ade sekotak ... tgu umur die sikit lagi ... hahaha ko tgk la berkotak2 tak larat nk simpan ....

aku pun nk pengsan ngan anak2 asek tuang penuh ke lantai je ..last2 mama biar tumpang main sama ... hujung minggu br kemas ...

hazman fadzil said...

KOTAK nie kalau papa dia duduk confirm roboh kan... hhehehehehe

Nyamuk Terbang said...

jangan sampai zafirah masuk nyorok dalam tue sudah kak

Gadis said...

wahhh...
sama la macam darwisy punyer ni..
hari tu pun baru beli jugak..
kat Mr.DIY
harga nya rm33.00 jek..
huhuhu..

tapi apa-apa pun memang bagus ada bende ni..
senang nampak tersusun je brg Darwisy..

Cheq Kaq said...

cantik laa..nak jugak!

diana said...

gamba last:muka cam ajak orang begaduh je..jom lawan..heheh

Nur Emilya said...

Wah ohsem lahhh! Huhu.

mrs kayrul said...

muka zafirah macam kena paksa jadi model jer...hihihi

UMIE SUE said...

zafirah mcm pegawai bomba dah..hihi

aizamia3 said...

baru tak sakit mata ye dak.. ;)
nak kena carik satu ni..

mama ila said...

ramai yang beli kotak menan nie kann..nampak besar...boleh lahh beli untuk hannani..skang nie guna yg style kain net tu..ikea punyer..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015