Jan 31, 2013

Jom Mandi Dalam Washing Machine!!!




"haa mama serius la niiii....tapi sebelum mandi kita amek gambar dulu yeh...buat muka paling comel tau!"






"huk alo...merepek mende nya...readers blog mama suka baca entry² gini..."  <<  statement syok sendiri memang gitu...wakakaka~  :p


"nanti time SPIN, zafirah boleh belajar gymnastik sekali...seronok main spin spin dalam tuuuu..."







"mama dulu hari² mandi dalam washing machine....sebab tu mama kurus...dari kecik duk tunggang terbalik perut ni sampai sistem penghadaman pun jadi sangat efficient"  << baca boleh, percaya jangan... :p







"berehhhhh!!"





p/s:  bila tepek gambar ni kat FB ramai ingat mama yang letak Zafirah dalam washing machine...padahal kerja papa! masa ni mama tengah sibuk memasak...papa dah takde idea nak layan Zafirah macam mana sebab lasak nau...tu dia sumbat terus dalam washing machine...diam la budak bertuah tu sekejap...sekejap je pon! lepas tu melasak balik! hahahaha~  ^_^

p/s:  malam tadi dak bertuah ni bangun kul 3am...ingatkan tak selesa apa lah...rupanya dia dahaga...bagi air masak, lajuuuu dia minum....lepas tu bagi nenen, baru lena dia tidur...mama lambat tangkap lak dia merengek² tu sebab apa...sempat la main², borak² kejap dengan dak bertuah tu...udahnya mama ngantuk giler nak pi keje pagi tadi....papa pun bangun lambat...siap berdengkur bagai...letih nau melayan anak pepagi buta...huhu~


 Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

20 comments:

Anum said...

ala tomei2

Cik Cammy Lia said...

pndi je wt ekspresi muka ngan dialog tu keke....sesuai

Yuyu Zulaikha said...

comel tahap bagi ciummm!!

PeRdU cINta said...

espresi muka tu memang cumill sangat2..

Fai CeritaCinta said...

hahahahaha.. terus hilang stress fai nengok aksi si kecik ni kak yana..

e k i n ♥ y u s r i said...

comel giler
hehehehe

CikNaa said...

hahahaha.. serius kelakar..

MimahAjil said...

alahai Zafirah kena buli ngan papa ye....:)

Mira Adzlia said...

hahaha..lawak je zafirah nih...cumil je dok dlm mesin bsuh..ngee :p

diana said...

Satu umah gelak tengok gambo zafirah yang ni..hahhha

mrs kayrul said...

ekpresi muka zafirah mcm real jerr dialog tue

ct cheery said...

hoi,kes dera ke ni??haha

Rozuan Ismail said...

pergh,leh exercise dalam washing machine

Liyana said...

omelllll!

Kijang Galah said...

kesian zafirah..hehehe..

Kijang Galah said...

kesian zafirah..hehehe..

FarhanahAdzlan said...

comelanyaa zafirahh :) pandai buat memek mukanya :)

deno said...

olo comelnya baby duk dlm tuuu.... hihi^^

nabilah_2908 said...

suka benar Zafirah buat muka sedang berfikir tu eh...hehehe...mcm org besar je lagaknya... ;)

mama ila said...

hahahaha..comel...cam padan jer mimik muka ngan dialog...pandai mama buat skrip..heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015