Feb 1, 2013

Zafirah Comfy Moments

Aku sekarang dalam zon 'kurang bz' kat opis...bila dalam zon begitu memang giat lah jari jemari ni duk klik² merata²  *termasuk lah klik blog korang ye...aku memang jarang tinggalkan komen sebab skill menulis komen adalah sangat lemah...aci tak??hahaha~*  lagi satu, aku suka klik iklan² kat sidebar dalam FB...sidebar belah kanan tu...kan banyak gila orang iklan product la, service la...memacam! tiba² juga nampak ada satu iklan contest baby...

what???

contest???

laju² klik....tengok syarat² penyertaan segala...

oh tak susah pun nak join...

tapi~










Tarikh tutup 3 February?????

haiyaaaa!!!

dah la contest ni kena mintak orang VOTE gambar...ala konsepnya sama macam contest yang 'LIKE²' tu...cuma kali ni istilahnya VOTE...haha~

aku ada masa 3 hari setengah je untuk promote gambar Zafirah...aku start join contest ni semalam...so 3 hari setengah lerr...hikhik~

kenapa aku beria jugak nak join walaupun masa dah sangat suntuk??




Sebab hadiah² yang dorang offer lerrrr! aku ni pantang tengok hadiah² lumayan memang laju je nak rembat! muwahahahaha~  *tamak gitu* :p




Ni lah gambar yang dipertandingkan...masa aku print screen gambar ni baru ada 1 vote...aku lerr tu yang vote...wakaka...

Jadi untuk keDUA kalinya, aku nak mintak jasa baik korang untuk klik VOTE for Aimy Zafirah...klik link bawah ni kayyy~



korang kena like dulu page dorang, baru boleh vote untuk anak aku...


Jasa korang akan ku kenang sammmmpaiiii hujung nyawa *ecehh..nampak nau pengaruh drama!*


Terima kasih!!  \(^___^)/







p/s: gigih mencarik taska untuk Zafirah...pheww~



Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

10 comments:

nabilah_2908 said...

okey..laju2 nk vote... ;)

Cik Eka said...

yayy dah vote

latifah mesror said...

dh like page..mananya x jumpa gmbarnya nk vote :)

Lya Colours said...

amboi galok nya zafirah. good luck nok!

SweetLikeWhat said...

ok..auntie dah vote dah..gud luck ye zafirah ;)

Fariehan Ibrahim said...

yeayyy! dh vote.
gud luck zafirah!
comelll..geram nk kunyah! hahaha

azlizaASRI said...

zafirah sgt comel . ok done !

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

yeayy . dah vote . gudluck ye :)

Sabihah said...

ok..done..^^ goodluck..^^

Aty_Fared said...

Tak sempat vote...sory babe.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015