Dec 2, 2013

KL pun ada HOHO Bus...? err~

Assalamualaikum...



 eh serius aku jakun!! 1st time aku tengok HOHO bus...in KL??? wow!!!! aku ingat kat London je ada HOHO bus...ngee~


 ni stop kat depan Saloma Bistro...time ni dalam pukul 12pm++....tak ingat sangat aku....err cuaca agak panas sebenarnya....tapi idak la terik sangat....still...panas....Malaysia kannnn....tah macam mana dorang boleh tahan duk belah atas bas yang tak berbumbung tu....hikss~  O_o'


Ni bukan 1st time aku pi Saloma Bistro atau lalu depan Saloma Bistro....tapi sepanjang aku datang sini tak pernah pulak nampak HOHO bus lalu...tu macam jakun sekejap tu....bahaha~  ^^'


mana² tempat yang ada signboard gini maksudnya bas HOHO akan berhenti di situ....kan?? hahaha  kalau salah mohon mahapkan saya....macam comel je buat signboard gini....hikss~  :p


korang....pernah nampak HOHO bus kat KL?? atau pernah naik HOHO bus kat KL?? ce cerita sikit!! (^^,)




 Terima kasih sudi membaca!

17 comments:

Nurul Aziz said...

Yang kat london tak pernah nampak sebab tak pernah kesana lagi, tapi yang kat kl ni selalu je nampak.. hihi

Nurzakiah Hanum said...

bestnya

missayu said...

ayu pernah naik...few years ago..waktu memula bas ni ada

Chekgu Azrine said...

pernah nampak..tp tadela banyak kali..sebab bukan selalu ke KL kot

Fazleyatul Aini said...

woah cam best je. melaka tolong buat sket bas ni.haha

Rizziela said...

masa keje kat KL dulu selalu jumpa bas ni tapi x pernah pun cuba nak naik :D

intanfirdaus247 said...

comel jer bas n..huhu

UMIE SUE said...

MACAM BEST JER...TAK PERNAH LAGI TERSEREMPAK DENGAN BAS NI

Roha said...

hai yana salam kenal..
first time tengok tu pon kat pic blog yana ni..apalagi nak naik kan,cian akak hehe..the bestlah!! :)

Petak Bunga said...

lama x round kl

Ann@zanyra said...

dah lame tau ade HOHO bus..slalu nmpk, teringin nak naik tp xberkesmptn lagi..ngeee...

Aty_Fared said...

ade lar weeyyhh...lama daaaahh.... tapi macam tak bes jer jalan2 kat kl naik bas tu panas2 ngan jam ngan habuk...hahahaha....

eerr..tapi teringin gak ar nak bawak qaleef...cume rase kene pikir beratus kali kot takut anak aku lompat keluar...ngeee

Cik Eka said...

selalu nampak omputeh naik bas ni. Org kita pun ramai gak naik.

Tapi panas kan yg duduk atas tu. Tp derang rilek je hehe

Pearl Kaz said...

ok.. seriously, bas ni mmg dah lama ada. pernah masuk tv kot. ni confirm dah lama tak jalan2 kat KL kan? hihihi.. jom la kita buat rombongan cik kiah naik bas ni. :P

hazman fadzil said...

Hurmm...biasa nampak gak... tapi aku tak penah naik la... si KID penah la merasa itupun sebab join trip tourism malaysia aritu

Mimy Hamid said...

teringin nak naik tapi haha malusssssss

EZAN IDMA said...

1st time nampakkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015