Dec 30, 2013

Aktif Kembali ber-Keek....~

Assalamualaikum...




dulu...masa awal² wujudnya Keek kemain ramai promote acc Keek memasing....aku pun terpengaruh jugak la buat 1 acc Keek...kahkah~   eh terima kasih kepada semua yang sudi follow...tah hape yang menarik sampai korang nak follow pun tak tahu lah....apa pun...tenkiuuuu!  :')


Aku memang jarang nak update Keek...bila teringat je baru update...setengah orang keek diri sendiri...tapi so far dalam Keek aku semuanya video anak aku....iols bukan retis pun nak tayang muka sendiri sangat....buat orang mengumpat je kang....kehkeh~


Sejak adik aku pi further studies obersea....sebok dia suruh aku post video² Zafirah....rindu katanya...walaupun boleh kata tiap minggu kitorang ber-skype...video call....tapi dia nak jugak aku rekod video ragam anak buah dia tu....dengan anak aku sekarang dah makin banyak ragam...akal dah makin panjang...macam² pe'el dia...lagi lerr adik aku rindu...huhuhu~   dan aku ghase medium terbaik untuk share video anak aku is dengan Keek...macam instagram ke wassap pun boleh share video....tapi...eh sukati aku la nak share video kat Keek...bahaha~


err apa lagi ek nak dibebelkan....hahaha~   meh meh layan latest Keek Zafirah...aku record semalam...biasanya kat opis baru aku publish...sebab opis guna wifi...kat rumah guna data or berukband...slow...ngehngeh~



Dec 29, 2013 | errrrr by yanamib on Keek.com

 Sebenarnya dia tengah merajuk dengan aku time ni...merengek² bagai....tu sampai duduk atas lantai...konon protes ler teww....tapi bila aku amek video dia terus tak jadi merajuk...hahaha~  pandaiiiii cover line ehhhh....  :p


Korang...ada acc Keek??  (^^,)





p/s: ni namanya entry tangkap muat! :p
 
 Terima kasih sudi membaca!


8 comments:

Fazleyatul Aini said...

keek aku kosong je. aku buat keek pon sebab kepoh nak tengok keek retis. wakakakaka

Mila Ahmad said...

pandai buat muka cam merajuklah zafirah ni...

Nurzakiah Hanum said...

dah lama x aktif

Cik Puan Rara said...

aku dh uninstall keek aku.boleh gittew? hahaha mls dh nk layan,

zacky786 said...

waa nak ada keek jugak !

ruqayya said...

Blogwalking.... :) Lepas ni nak keekwalking...ehh bunyi mcm keep walking pula
Jemput la ke blog saya :)

Umi Qi said...

Alamak ada je acc Keek mama zafirah...tp x aktif hahhahahahah

hazman fadzil said...

takpe yana... ko cuba buat dan praktis ngan insta video... 15 saat jee... hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015