Dec 17, 2013

Kat Situ Kau Rupanya !!!

Assalamualaikum...


 kenal tak ni apa??


 ni lah charger bateri my baby Nikon yang dikatakan hilang tuuuuu...hehh~  nasib baik aku tak beli lagi yang baru...yang ko duk menyorok dalam kereta tu apehal hahh??!!! *gila kan marah charger??kahkah*   padahal salah sendiri...tercicir dalam kereta...bawah seat mungkin...kereta pulak macam tong sampah bergerak...bersepah sana sini...weekend lepas ayah aku guna kereta ni....dia la tolong kemas...esoknya aku nampak charger Nikon atas seat....panggggg! malu sendiri...  (-_-")


kereta yang dah kemas...time bersepah aku hadap sorang² dah la...buat apa tayang kat orang...muahahaha~  jangan ditanya apa 'tape' tu buat kat bawah tu...aku pun tak tahu kenapa tape tu ada kat situ...grrrr~  -.-'


Lega dah jumpa balik charger my baby Nikon....lepas ni boleh kembali beraksi....snap pelbagai adegan kehidupan...pastu share kat blog...ewahhh! :p


Aty!!!! aku tak sabar nak try function 'P' yang ko ajar hari tuuuuu...weeeeeee!!!! \(^___^)/


k bye!



 Terima kasih sudi membaca!

8 comments:

Nurzakiah Hanum said...

nasib x beli baru

Cik Asma BLuppy said...

charger main nyorok2 tu. haha

hazman fadzil said...

Lepas nie kena kasi label atau spray warna terang la charger tu kan....

cik hani said...

sama la saya..kereta bersepah cepat je, tapi nak kemas balik bukan main payah lagi.

UMIE SUE said...

yey!! nasib tak beli baru kannnnnn

msredcheesecake said...

Cane leh tak nampak charger tu? Hide n seek plak dia...

aizamia3 said...

hehehe.. akak.. part nak mengemas tu hantar kat kedai jelah.. pakej cuci sekali..

mrs kayrul said...

sama la macam aku...kereta aka tong sampah bergerak...hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015