Dec 4, 2013

Durian Crepe Sedap Area Puchong~

Assalamualaikum...




Ikut tekak aku sedap la....hikss~  
aku beli kat IOI Mall....
tingkat 2...
Asam House....


6 biji = RM11....
saiz kocik je...
2 kali ngap dah habis...
kalau mulut besar, sekali ngap je....
tapi bila masuk mulut...pehhhh~ 
heaven!! ^__^


Kat mana lagi ada jual durian crepe sedap area Puchong ni eh?? (^^,)







p/s: tekak ni asyik nak makan benda manis yang ada cheese setiap hari...  -.-'

 Terima kasih sudi membaca!

8 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sedap kan makan x jemu

UMIE SUE said...

adoooiiiiii terliurrrrr

Chekgu Azrine said...

suka snagat durian crepe..
tapi dah lama tak makan..heh!!

CikNaa said...

gebu oi!

aizamia3 said...

akak baca entry ni sambil menahan nafas.. kehkehkeh.. sebab akak tak suka durian..

psstt: kalau kat area Puchong cuba try yang ni.. spekycouple@gmail.com / yusnzie@gmail.com.. nama akak ni kak Zie.. budak2 office akak memang biasa order dengan dia..

Lydia Miza said...

Sedapnya nkn sejuk2. Ooo area puchong blh contact kak masni abd kadir. Dia duk sana

Ayu Rashid said...

Lama tak makan... sedapnyaa

hazman fadzil said...

mengidam durian crepe pulak yea.... keh3x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015