Jun 28, 2013

Jom Lakukan Fart Exercise!

Assalamualaikum....

Favvy Zafirah sekarang suka nau melayan video Nodame Fart Exercise...video dari Korea kot...memang layan okeh video ni....hari² aku duk pasang video ni kasi Zafirah tengok...bukan aku yang suruh dia tengok....dia sendiri duk mintak suruh pasang video ni....sampai dah hafal lirik + step² menari bagai...pfftt!


video


Aku ghase Fart Exercise ni sangat sesuai dilakukan di rumah...untuk mereka² yang ada masalah membuang angin...atau yang terlebih kerap membuang angin....hahahaha~

Serius! Zafirah layan video ni sambil makan....pastu terus dengar poo poo...perghh!

Tak percaya?

Cubalah sendiri!! v(^_^)"



 Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

6 comments:

Rozuan Ismail said...

pasni kurus i

erin said...

pergghhh tu eh rahsia zafirah poopoo..haha

With Julia said...

Hahahhaha Umi Qi suka video cm nih...sgt fun hokeh...nk try kasi Qi tgk sure umi dan Qi buat sama2 hahahaha

eima said...

tak leh nengok kena nengok kat rumah laarrr pulak ...heeeeee

diana said...

dah buka video ni untuk mikhail..mula2 tercengang dia..lepas tu ambik remote baling kat komputer..sekian..heheh

aizamia3 said...

pasni nak try bagi dak Nuha tengok pulak.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015