Jun 17, 2013

Snek Petang Hari ni...

Assalamualaikum...

Mula² sekali aku nak cerita, Zafirah dah sihat sepenuhnya...Alhamdulillah~  terima kasih atas doa kalian...hug ketat²! \(^_^)/

Oke sambung balik entry sebenar....

Biasanya tiap isnin memang aku ada meeting....pagi tadi bangun lambat...marathon menyiapkan diri sendiri sampai tak sempat bekpes...grrr~

Meeting pulak habis lambat...nak dekat pukul 1pm baru habis....menggigil² badan bawak kereta sebab lapar yang teramat sangat! dan kebiasaannya setiap kali lepas meeting mesti gatal pi lunch kat IOI Mall...motiffffffffffffffff sangat nak berjalan² bagai...ngeh³~   :p

Lunch tadi aku makan kuey teow tom yam je....ada 'je' tau....maksudnya tak cukup mengenyangkan hingga ke petang....on the way nak pi parking otak ni ligat la fikir nak beli snek apa sebagai mengalas prot raksasa yang sentiasa kelaparan ni....lalu daku TERnampak kedai JCO...ecehhh TER konon! muahahaha~  :p



Dugaan betul tengok kedai J-CO...mungkin sebab dah lama tak makan donut lembut lemak berkrim macam ni....tambahan pulak lunch tadi makan kuey teow je....nafsu makan mula menghasut...pfftt!



Rembat 6 ketul tros! tamak sungguh! muahahahaha~  lepas tu melantak sorang² kat opis tanpa rasa bersalah dengan staf² lain....mihmihmih~  :p

Burrrpppp!

Alhamdulillah...

eh tak licin pun lagi...ada lagi 3 ketul haa....nak simpan untuk Zafirah....mungkin juga untuk encik suami di rumah...ewahhh...isteri solehah ai ni....Alhamdulillah...mujur ingat jugak kat laki oiiii....hahahaha~  v(^___^)"



Apa snek petang korang hari ni??  (^^,)


 Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

12 comments:

diana said...

snek petang???
biskut cicah dengan milo..hahaah..
kalau ada orang kuih lalu jap lagi kita tahan je la..heheh

careno said...

Milo ais jer...

Nurul Aziz said...

snek petang tadi? makan nasi lagi. HAHAHAHA.. melampau je nafsu macam gajah.


dah lama gila tak makan donut jco ni.. ingat lagi dulu time jco masa memula, ramai kot manusia beratur nak beli.. apa2 ntah..


selalu beli big apple je.. rasa lebih kurang je, tapi big apple murah sikit rasanya.. lupa sudah.

D Yatie said...

Jujur. Tk pernah alagi merasa yg bernama jco nih. Hahaha. Ai is xsempat nak minum pg uols. Meeting drag smpai lebih waktu kerja. Huhum

Aty_Fared said...

ade kat puchong jer ek jco ni..?? macam besh jer pulak baca..tapi tak pernah jumper..
petang tadi..ape i makan eh...?? hewhew...

mrs kayrul said...

begitu meliurkan snek petang tue...berkilat betul..sajer tau menggugat iman tengok

aizamia3 said...

kehkehkeh.. badan kecik nafsu besar..
ni kalau selalu makan dengan akak.. confirm akak yang membesar bagai johan.. ngeh2..

eima said...

perrrhgghh terliur tgk melting krim die tuh ...

Fyna Ahmad said...

nih yang tiba2 rasa lapar. ^_^

Cik Eka said...

eka pun mmg suka jco donut ni.

eka suka yg glazed. nyum2. sedap. menetes air liur. den dah la pose harini.hahaahah

hazman fadzil said...

Tapi kalau ko abiskan sumer nei memang aku percaya sangat...hik3x

Lydia Miza said...

Perghh nyum nyum nyum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015