Jun 19, 2013

Zafirah di Sebalik Cermin~

Assalamualaikum....

Hari ni hari Rabu kan?? Wordless Wednesday kononnya....lagipun aku tengah kering idea nak update blog...wakaka~  tapi nak jugak update....sebab kesian kat korang asyik baca entry sama je *ecece*  :p

Moh layan Zafirah dengan ekspresi² mukanya....hehe~











Tu lah dia Aimy Zafirah...suka nau buat macam² ekspresi muka....tau la comel....ce kalau mama buat muka² gitu...hahahaha~  pitammmm! :p

Masa ni tengah melawat tapak...rumah MIL tengah rancak di-renovate-kan....papa je yang turun padang berbincang dengan kontraktor...aku dengan Zafirah duk diam² dalam kereta sebab tapak construction kan banyak habuk/debu....tak elok untuk bebudak gitu...tapi duk dalam kereta idak la diam mana Zafirah tu....tu aku saja bukak tingkap...kemain dia menjerit² panggil 'papa...papaaaaa!!!' 

bosan agaknya duk dalam kereta lama²...huhu~


eh pendek je entry??

oke la...tak letih baca...kejap je dah khatam! bahaha~

kbai~!  (^^,)



 Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

14 comments:

Nurzakiah Hanum said...

tomei2

aizamia3 said...

buatlah aksi camane pun.. tetap comel.. cer maknya yang buat.. rasanya bukan takat pitam.. fengsan jap.. ngeh2..

MyBabyLane said...

Hi,

Feel free to browse Gymboree original clothes for baby girl and baby boy here http://mybabylane.blogspot.com/ ;)

Mira Adzlia said...

tomeynya dier

Mr feckry said...

pejam celik2 dah besar pulak rase anak lu ek

cik hani said...

zafirah yang comel..

Rozuan Ismail said...

wordless ke?haha

Aty_Fared said...

Biler nak amik langsir nih..*tetibe..

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

pic kedua tu sekali pandang ingatkan zafirah yg amik gambar sendiri keh3

Lya Colours said...

pic first tu, amboi kemain macam model. haha

hazman fadzil said...

Kalau mama dia buat muka camtu....mesti retak cermin side mirror tu...keh3x

eima said...

budak pompuan mmg suka cermin ... klu buka tingkap waktu keta berjalan kemain feeling abis cam dok tepi laut dah gayanye

Sarah Talib said...

Comey mcm mak dia...salam perkenalan

mrs kayrul said...

comel...zafirah tengah feeling retis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015