Jul 2, 2013

Contest Baby Ceria by http://barangbabymurah.blogspot.com

Assalamualaikum....

Hari ni aku nak up entry contest...gila lama lah tak join contest² kat blog...pfftt! terima kasih kepada mereka yang mempromosi contest ni....hadiah yang ditawarkan sangat menarik! jual muka anak je...tak susah pon! muahahaha~  ^_^



klik gambar untuk ke blog penganjur   :)



Pening sebenarnya nak pilih gambar ceria Zafirah...sebab banyak nau gambar ceria dia...hahahaha~  so sambil pejam mata aku pilih je la salah satu gambar....

Bismillah~




"mari membeli barang baby dengan harga borong, minimum 1 barang di blog http://barangbabymurah.blogspot.com"


Ni lah hadiah² yang menanti pemenang....pemenang boleh pilih je tau hadiah mana dia nak....terbaekkk!!

1.rocker fishes price newborn to todder(biru). 
2. Trunki bag (pink,merah,purple,kuning,biru) 
3. Ergo carrier (hitam,pink,grey,hijau,biru) 
4.toys storage(pooh,cars,princess) 
5.playmat mothercare(pink, lion) 
6.toilet train toddler 
7.elc purple with hanging toys


oh daku aim hadiah nombor 5 tu....playmat Mothercare tuuu....tolonggggggg lahhhh bagi saya menang!!! pfftt~



Contest bermula dari 12.6.2013 hingga 7.7.2013.

Good luck to all contestant!! (^^,)




 Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

5 comments:

eima said...

good luck .. aku cam nk try je ni .. tp kena cari gambo alisha yg cun2 lah

diana said...

tak de gambar ceria terlampau..<ikhail susah nak senyum...heheh..semoga berjaya Zafirah..:)

diana said...

tak de gambar ceria terlampau..<ikhail susah nak senyum...heheh..semoga berjaya Zafirah..:)

Cik Puan Rara said...

erk zafirah.terkejut aunty nengok pic awak.hehehe

aizamia3 said...

moga berjaya.. ;)
psstt: kalau berjaya leh pinjam tak.. ngeh3x..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015