Jun 5, 2013

Wordless Wednesday #34 | Zafirah Belajar Anatomi Badan

Asalamualikum....




video


Selain kenal anatomi, Zafirah dah banyak kenal perkataan...
aku paling suka dia sebut AIR as ayeeeeee *sebut sambil muncung mulut...ko mampu??!*  :p

Lepas ni ngajo Zafirah kenal warna pulak! 
Kita belajar pelan-pelan...
sesungguhnya aku sangat enjoy mengajar Zafirah kenali dunia...
syukur ya Allah kerana beri aku nikmat merasa pengalaman ni~  (^^,)




 Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

9 comments:

Nurzakiah Hanum said...

nape anum nampak kosong je nie

YanaUjang said...

x abeh loading lg tu kot anum :)

Nurul Hamimah said...

sangat la comel ini budak tecik....:)

Lydia Miza said...

Pengalaman baru ibu dan anak! Seronok

aizamia3 said...

masa nilah kita simpan kenangan dorang banyak2.. nanti dah besar mesti kita rindu dengan suasana masa dorang kecik.. ;)

diana said...

comey nye..hehhe..kenangan nih..dia besar nanti senyum sendiri la bila dia tengok...

eima said...

aku tak leh tgk jugak

Rozuan Ismail said...

haha. kenal jugak perotnya

Aty_Fared said...

yeaaahh...waktu2 macam ni lah die ngah nak belajar bercakap soronot melayan kannnnnn...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015