Sep 26, 2012

Wordless Wednesday #30


aku dah rasa...

korang??  =)

*biasa je rasa dia*





p/s:  hari ni atok Zafirah (pak mertua aku) jadi babysitter...sebab babysitter sebenar nak cuti hari ni...harapnya Zafirah behave lah duk dengan atok...jangan bagi atok gelabah...hewhew  :p


 Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

15 comments:

Mira Adzlia said...

bru mkn mlm td...bese je...rsenye prosperity pling sdap....xsbr tgu kuar lg..hihi

Cahaya Hidup said...

ok la burger samurai ni.xde lah sedap sgt.sbb x suka sos manis tu......

nabilah_2908 said...

sos tu masam tak... ke pedas..? belum rasa lagi...

setiap kali pergi McD..hati berbelah bagi...samada nak try yg baru or tetap setia dgn Quarter pounder.. (^_^)

YanaUjang said...

sos dia manis..xpedas, xmasam..tp manis..=)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

err belum rasa. sedap x? er manis ke? huhu..kurang suka manis.ingat rasanya mirip2 gcb

eima said...

belum penah lagi ... nanti la nk pi cuba penuh sokmo mcd ... pic kat atas sekali tu ke atok zafirah ???

YanaUjang said...
This comment has been removed by the author.
YanaUjang said...

anjang aki tu moyang zafirah..bukan atok daaa

Allene said...

da rasa gak... xde la sedap mana pun prosperity lagi bommb... yana aritu lin nampak awak... masa wedding kat puchong nak tegur lidah terkelu :P

Zura@Iwan said...

owhh..x penah rasa lg..hehe

hazman fadzil said...

Burger nie rasa manis sebab disira dengan sos terayaki....daging pun rasa lebih lembut...

aizamia3 said...

eemm.. tak try lagik..
tungu en. suami balik dari outstation dulu.. ;)

aTy _faRed~ said...

punyer ar lame tak makan mcD sampai tak tau ade beger yang macam sedap giler nih..

Mr n Mrs Zaidi said...

ehmm xpernah mkn burger nie..nk try la..

shera haifa said...

a'ah biasa je rasa dye.. ikut tekak masing2 laa..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015