Sep 22, 2012

Tips Melegakan Sakit Leher dan Bahu

Sticky post for 48 hours.

Biasa yang duk kerja opis yang sepanjang masa ngadap komputer memang selalu sakit² dan sengal² bahu dan tengkuk/leher...tak pun jenis pekerjaan yang kena travel hulu hilir...duduk dalam kereta lama² pun lenguh jugak la leher dan bahu ni...ye dak?? aku sendiri mengalaminya...sobsob~


Nak pergi spa, massage takde masa pulak...bajet pun so-so je...ehehh...


Maka solusinya....



TIGER BALM!!  *lompat bintang!*


Dengan packaging yang kecik molek ianya mudah diangkut ke mana sahaja...anywhere, anytime...! pergi kerja pun angkut sekali letak dalam beg...bila² bahu/tengkuk/leher rasa sengal kasi tepek je Tiger Balm...yang jenis atas ni TIDAK BERMINYAK! so tak perlu susah payah basuh tangan setiap kali lepas guna...kecuali lah lepas tu nak pegang baby atau makan! itu wajibbbbb basuh tangan!! =)


Tiger Balm jenis atas ni ada dua jenis...satu 'Tiger Balm Neck & Shoulder Rub', satu lagi 'Tiger Balm Neck & Shoulder Rub BOOST'...bau untuk kedua-dua product ni sama...amat menenangkan...takde bau busuk macam minyak panas biasa tu...kenapa aku cakap macam tu?? sebab lepas sapu Tiger Balm anak aku elok je menyusu dengan aku...haaaa daya bau anak aku ni sensitif sikit...kalau dia tak suka bau tu memang dia mogok taknak menyusu dengan aku...giteww  (^^,)

Untuk keterangan lanjut boleh wusha-wusha bawah ni :

- Tiger Balm Corporate Website at www.tigerbalm.com or
- Contact +603-79660763(Mon-Fri, 9am -5pm)


Tiger balm ni boleh didapati di farmasi-farmasi berdekatan korang ye...senang je nak cari   =)


 Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

7 comments:

░♥si lampu neon♥░ said...

enthla.. bile letih.. plg lenguh bahu...leher..kaki..huuuuuuuuu

eima said...

nyaman .... tambah plak bila letak tiger balm tu ade plak org picit2 kan ..huhu

hazman fadzil said...

kalau guna nie boleh kuar angin dalam perut tak....ekekekeke

Zura@Iwan said...

boleh try..thks sharing..

aizamia3 said...

tak terbeli2 lagik.. asyik lupo..

Fida Husain said...

mana nak cari ni

aTy _faRed~ said...

Dulu ms pegnan kemain tak suker bau tiger balm ni..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015