Sep 12, 2012

Hidung Papa pun Jadi lahhhhhh~!!


ni lah kerja Zafirah sekarang...
sua lah apa pun kat mulut dia, semua dia nak gigit...
yang papa pun gatal pi bagi hidung tu buat apa??
takde kerja!! grrrr~








p/s::  Zafirah tak sihat...batuk, selsema...tapi tak demam...alahai walaupun dia tetap tersengih, lasak, gumbira tapi aku kesian tengok dia tidur bunyi srottt srett srott srettt...batuk berkahak bagai...semoga cepat sembuh sayang...anak mama kuat! =)

p/s::  aku macam dah berjangkit dengan Zafirah ni...sakit tekak...wuwuwu~ T__T


 Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

14 comments:

Anum said...

hihihi

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

mga zafirah cpt sembuh. raya2 ni kena tgk org selsema batuk toksah bg dia cium2 baby..nnt jangkit ooo.sian baby.

gusi dia gatal ke tu..hihi.zafirah geget takpe tak sakit, baby syafiq mmg cr hidung nak test gigi dia..haha.

Saya Disini said...

semoga cpt sembuh

iietamalek said...

speedy recover zafirah..


salam kenl
:-)

eima said...

pantau zafirah tau .. bahya baby klu selsema berkahak ni .. takut termuntah tgh2 mlm ke boleh lemas ...

Ana Suzana said...

perghhh masinnnn hidung papa... =p

ieda said...

ekekek papa nak bermanja nie bukan zafirah lahhh ;))

hurmm beralih bulan lah nie .. x per2 ;))

Lya Colours said...

skrg musim tak menentu. kadang hujan kadang panas. kene jaga lebih sket la. jangan terdedah kat luar sangat

hazman fadzil said...

hurmmm.... kalau batuk berkahak sure dia tak selesa sebab tak pandai meludah lagi....yang maknya pun jaga kesihatan gak yea

nabilah_2908 said...

mujur Zafirah xde gigi lagi..kalau ada gigi..habis la tinggal sekerat je hidung papa dia...hehehe... ;)

moga Zafirah & mama dia cepat sembuh.. :)

aizamia3 said...

moga Zafirah cepat sembuh hendakNYA..

Zura@Iwan said...

mcm tu la anak2 kecil ni..tgk depa x sehat kita kesian...

x per..semoga zafirah cpt sembuh..dia kuat...mcm mama dia gk tue..

Zurae said...

Smoga baby n mamanya cepat sembuh...

aTy _faRed~ said...

anak ai baru jer baik 2 minggu lepas...susut terus badan qaleef..lepas tu ai pulak menjangkit..siap demam..!!

neway..doakan zafirah cepat sembuh yer..sian kat die susah nak napas..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015