Sep 10, 2012

Saya Nampak Hensem Begini



ramai pulak cakap Zafirah dah macam boboy bila aku pakaikan t-shirt and jeans gitu...
padahal t-shirt and jeans tu ada ropol²...
memang baju gegurl lah kan...
tapi dari jauh memang tak nampak lah ropol² tu...
stokin ada corak² love siap stroberi besar pun tak nampak dari jauh...
dah la muka tu booolaaatttttttt....rambut pun tarak!
memang ghope boboy dah anak dara mama niiiii...iskisk~  (-__-")  




amboiii kemain seronok dia main dalam tu....
oitt tu orang punya tahu...!
ihsan dari atok Ben...ngeh³  :p
kitorang gi beraya rumah Ben semalam...
anak aku nampak rocker ni, tergapai² tangan tu nak mencapai mainan gantung² tu...
aku masukkan je dia dalam tu terus...
elok pulak dia main sorang²...
senangggg mama nak melantak...huhuhu~




baby sorang lagi tu anak ase (pembawa_wacana)...
genuine baby boy! 
dia pun konpius Zafirah tu gegurl ke boboy...hakhakhak!


uwoooo!! (panggilan untuk nenek)
pe kata uwo belikan lagi dress² untuk Zafirah!!
macam tak cukuppppp je dress² dia nak pakai pi jalan²  :p
*baju² Zafirah memang di bawah subsidi uwo dia...mama papanya belanja baju untuk diri sendiri je...kehkehkeh~*
lariikkkkkkkkkkkkkkkk!!!  v(^___^)"









p/s::  doa²la adik Zafirah sok boboy  ^__^

p/s::  jangan tanya bila Zafirah nak dapat adik...aku sepuk kang! :p

p/s::  cherry berry lagi hari ni..adeyy  T__T


 Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

22 comments:

Anum said...

insyaallah anum doakan

Anum said...

insyaallah anum doakan

nabilah_2908 said...

seronok nampaknya Zafirah kat dalam tu... mmg patut dapatkan 1 ni.. :)

Qhaliff dgn Zafirah sebaya kan..?

Cik Tqah said...

mmg nmpak cm boboyla..hihi

YanaUjang said...

aah qhaliff dgn zafirah sebaya..beza bulan je.. =)

aTy _faRed~ said...

year u..kalau i ni tak tau anak u anak ape..mesti 2-3 kali pandang pon ai akan cakap zafirah tu baby boy...geng qaleef konon nyer..heheh..tapi sebenarnyer muker zafirah masih ade sweet baby gurl ar..tak ar nampak 'keras' nau macam qaleef tu..:)

eima said...

datin ke beli...hehehe

YanaUjang said...

haah..datin ler bli kak eima..dia rajin soping bj tuk cucu dia..soping sensorg lak tu..hakhak

Dkna Abza said...

pakaikan skaf kat kepala tu ;p

fifi tiez said...

mata dia nampak macam mata gegirl la..yg lain memang nampak boy.tp comel gebu..geram tengok..

nazirulhazwan~ said...

bagi la die pakai spek mate hitam

Ahmad Haziq Azlan said...

teringin nak ada bayi sendiri

PUAN SUE said...

aloo..comeinye zafirah..aqilah pakai skirt pun org tya boy ke girl tau..hihi

Cik Puan Izan✿ said...

zafirah, nanti awak suruh mama awak beli headband bunga2 ropol2 byk kay baru nmpk gegurl... :)

Nurul Akmal said...

alooo comelnyer..

hazman fadzil said...

tunggu rambut dia panjang skit baru nampak gegirl la tue...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

muka gegel, sbb lum byk rambut je tu. anak2 akak dulu pki gaun pun org tny lagi jantina, nak2 makcik2 .geram lak rasa. tau la baby kita botak masa tu.

zafirah pki reben besaq sure nmpk feminin habis..geram tgk mata dia.cantik! meh la bw baby raya umah akak.nk gomol2 dia

Zura@Iwan said...

comey betui zafirah...

ye la...kalau x taw ni...nmpk mcm boy...sbb rmbut x tumbuh lebat lg tu..hehe

Lya Colours said...

ok x tanya. haha

sAya ciTAh kAMu sApE.. said...

sangat...diuLAngi...SANGATT comel anak kamu yanA! PInjam bolE? :P

aizamia3 said...

memula ingatkan dak Qhaliff.. rupanya Zafirah.. ;)

Nyamuk Terbang said...

kecik2 mmg xleh beza laki ke pmpn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015