Sep 14, 2012

Hari Pink di Baskin Robbin

Kelmarin punya cerita...semalam aku MC...both aku and anak batuk, selsema...musim kot...iskkkk~

so dipendekkan cerita, Rabu lepas aku ke Mid Valley...amek barang untuk project blog...giteww...lepas amek barang, gi solat Maghrib, then jalan²...tiba² TERnampak Baskin Robbin...wahhh alang² dah lalu...pujuk rayu dak encem belikan satu scoop ice cream...satu scoop pun jadi lahhhh...mengidam niiii....wakakakakaka~ *ubat batuk la katakan :p*



Siap dapat belon bagai..auww...hari pink ghopenyeeee...laju² selidik badan aku, tengok baju baby, selongkar beg nak check apa yang kaler pink...sekali tengok handkerchief anak aku ada kaler pink sikit²...jadi lahhhh...janji pink...yeyy! *clap! clap!*  



So dapat lah free one scoop ice cream...dah jadi 2 scoop ice cream...muahaha~  *lompat bintang!*


Yang bestnya BR kat Mid ni dorang siap bagi rasa mana² flavour yang kita rasa nak beli...kut la tak berkenan, kita try flavour lain pulak...sampai lah jumpa flavour yang berkenan dek tekak...giteww...satu flavour guna satu sudu...kalau 5 flavour dah 5 sudu...wahh  kitorang pun seronok la duk try² flavour...padahal yang nak belinya 2 flavour je...kehkehkeh~  bagus²!! syabas kerana menjadi pekerja yang TIDAK KEDEKUT!! BR cawangan lain, sila lah contohi mereka! *ecehh*  v(^___^)










p/s::  belon pink tu dah pecah...letak dalam kereta...jemur tengah panas lagi  :p

p/s::  demam lagi hari ni...nasib Zafirah tak demam...batuk, selsema je...selsema pun macam dah kurang hari ni...hadeyy~


 Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

21 comments:

Mira Adzlia said...

hihi..bst2...dpt 2scoop free..hihi

Anum said...

bestnya
my fav aiskrim

Mr feckry said...

wa nak cari la BR yang tak kedekut tu

:: Riri-Fatieha ::~ said...

ala hari rabu je ke?? adeh...

nabilah_2908 said...

murah rezeki... ;)

Zura@Iwan said...

wahhh sonok tu..dpt xtra 1 scoop

puan.mila said...

BR cini xde kot wat cmtu..cian :(

hazman fadzil said...

makan baskin robbin memang puas hati....berbaloi ngan harga laa

Nadia Havez said...

eheh salunya dapat je test mana2 BR pun :P

YanaUjang said...

BR kt sunway kedekut je

Noorly A Puad said...

Jemput ke blog saya.Inginkan tip2 tingkatkan penghasilan susu, kunjungi http://mamahazeeq.blogspot.com/

zorro said...

http://blogzorroxx.blogspot.com/
mohon mencelah ea, nice entri anda.keep it up!

aTy _faRed~ said...

ye ar..hampir terlupe pasal pink nih..:) ha'ah kan..ley dapat free..:)

sekarang memang musim ar yana...anak ai pon baru jer baik selsema batuk kahak bagai 2 minggu lepas...lepas tu jangkit ngan ai pulak..adeeyyhh

ieda said...

haa bilelahhhh nak ada kat kuantan huhu ...

Donny Ien said...

blogwalking kat sini~ salam kenal,, cantik blog awak hehe

OnE_nIeZuKa said...

sdap nyew br

hai..saya follow awk..

ples... help me.. http://oneniezuka.blogspot.com/2012/09/help-me-again-bloggers.html

Dayana AZ said...

Kak Yana dpt makan ice cream masa demam? Dapat one scoop free pulak huhu..
Get well soon ya :) !

Rozuan Ismail said...

demam2 pon makan aiskrim. mcm mana nak sihat

Fai CeritaCinta said...

lepas rindu kat baby zafirah ^___*

Ima Salsuzaima said...

i laik pink.hehe

Nyamuk Terbang said...

baby pn mkn jgk ker?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015