Sep 25, 2012

Zafirah dan Topi

Topi² yang kitorang beli semuanya semata-mata nak pi London...first time kot beli pakaian anak..selama ni duk pakai hadiah orang bagi je..hewhew *murah rezeki anak aku ni..Alhamdulillah~*


Topi #1

beli kat uptown Jalan Reko je...RM10 kot...tak ingat dah...haha~  kat belah dalam tu macam ada lapisan gebu-gebu yang memang khas untuk musim sejuk tu...haaa ko paham tak aku mengarut apa ni??? -.-'


Topi #2

"whassap yaww~"



topi ni kitorang beli kat Kenanga Wholesale City (KWC), KL...
kat mana tu?? sila gugel sendiri okeh!
sebab aku pun tak tahu kat mana...
dak encem yang jadi tour guide...muwakakaka~  :p


Topi #3

topi ni pun beli kat KWC


Topi #4

yang ni pun sama


Topi #5

begitu juga yang ini...topi feveret papa sebenarnya nih...
sebab ada lambang ARSENAL...
papa Zafirah memang kipas susah mati Arsenal...
kebetulan kat KWC ada satu kedai jual satu set baju Arsenal versi gegurl...
ada seluar ropol², topi, blouse...sangat cantik!
harga RM20 je...
kebetulan juga kat kedai tu tinggal satu set je baju tu...
dengan rakusnya  papa Zafirah rembat!!
kalau baju tu harga RM40 pun papa Zafirah sanggup bayar!!
Arsenal punya pasal...grrr~
papa mintak mama packing sekali baju tu untuk bawak pi London...
suruh Zafirah posing depan Emirates stadium dengan baju tu...wallaweyyy~
tinggi betul cita-cita papa Zafirah ni...kannnnnn!!! -.-'






p/s:: rasa macam buat iklan topi pulak  :p

p/s::  oii takde ke yang nak sewakan winter jacket for babies??? sian Zafirah lom ada winter jacket lagi...nak beli mahallllllllllll~!!!! tak sanggup den nak bayar!sobsob~


Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

23 comments:

Anum said...

sgt comel ok

Mira Adzlia said...

alahai cumilnye zafirah (^_^)

puan.mila said...

Ya Allah comelnya zafirah..ase nak cubit2 je pipinya..

hazman fadzil said...

yana ... cer suruh ujang deal ngan tokey kedai untuk sponsor...then buat review / promosi la kedai tue... *cadangan jee*

YanaUjang said...

aku pi byk kedai la man..byk nau kedai jual brgn baby kt KWC tuh..rambang mata dibuatnya..huhu tp akn dtg maybe boleh kot ikut suggestion ko nih..alang2 jd blogger kan..hihi =)

nabila azmi said...

comel sgtttttt

Miza Yusof said...

sangat comel tengok zafirah pakai topi pink (gambar paling atas) :)

Mila Ahmad said...

cumel ah zafirah pakai topi.

Lizzie Yasmin said...

Kalau nk cari glove ke hapa best kalau beli kat Daiso. Aku salu berangan, kalau pi obersea nak beli glove and hat kat situ. Sebab kawaii habis.

mrs kayrul said...

lama betul tak singgah jenguk zafirah..aiii sayang...makin comel la

pinky said...

baby makin cute dgn topi...nmpknya kena bl topi byk2...=)

mynameismy said...

adoiiii comelnye!!! tak sbr tggu bby sendiri hehe.

winter jaket tu try cr kat kedai bundle je...:D

bilenye nk pi london nih?

YanaUjang said...

bundle xde la jual winter jacket baby..kitorg cari utk baby..bukan utk makpaknya ye..

Umie a'iesya said...

alolo, zafirah ni, mata bulat!

eima said...

gile syok nk pi london......baby pun ikut...free lak tu ....

YanaUjang said...

baby kena bayar la kak eima..tiket makpak je yg free =)

Cahaya Hidup said...

topi yg ke-4 tu comel........nmpk baby bam bam makin booooolaatt !! :)

Zura@Iwan said...

comeynya la dia...

abg irfan skrg pakaikan topi..dia tarik..dl bleh la..x pndai ag..hehe

Fazlinil Irma said...

yanaa.. akak baru nak tanya.. baby dah ada winter coat belum..

akak ada 2-3 helai.. tp x pasti ckup tebal atau tak..

zafirah berapa bulan dah..?

kalau berminat email akak. irma_pv12@yahoo.com

noura nuriman said...

awwww suweet nyee... rasa mcm nak kawen cepat2 nk baby.. hew hew hew

aizamia3 said...

lawa2.. ;)

psstt: nanti sampai sana amik gambar dak Zafirah banyak2 ek.. ;)

aTy _faRed~ said...

hampir terlupe yang u nak gi london..!!! oohh sangat jeles ngan zafirah sebab dah ley sampai dulu dari orang yang tua kemetu nih...;p

Mr n Mrs Zaidi said...

comel2...yana try tgk kt diso, bnyk jgk benda comel for baby nk g oversea..smlm bru sy g diso ioi mall..murah2 jer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015