Sep 7, 2012

Bila Encik Suami Menyokong Penuh Susu Ibu ^__^


aku::  aik..yu beli buku ni?? biar betulllll....canggihnya kalau yu belikan...hahaha~

dak encem::  eh tak lah...pinjam akak opis punya...

aku::  haaa agak dah...memang banjir la Bangi kalau yu beli buku gini untuk ai...kekeke~ yu pinjam kat siapa?

dak encem::  ceh~  kak Nik bagi pinjam...

aku::  aik..mana yu tau dia ada buku ni?? ke dia yang offer bagi pinjam....??

dak encem::  takk...dia bawak buku ni pi opis...ai nampak...ai mintak la nak pinjam...yu baca la buku tu...bagus tu...yu kan nyusukan Zafirah...amek ilmu dalam buku tu...

aku::  wahhhh terfikir jugak yu nak suruh ai baca buku² gini ye...kahkahkah~  hermm tebal ni...kena cari masa nak baca


**************************************************

Terima kasih kak Nik bagi pinjam buku tu kat saya...belum sempat baca lagi...baru selak² tengok tajuk je...huhu~

Terima kasih cayang amek initiatif untuk bagi ai ilmu pasal penyusuan ibu....nanti ai cari masa untuk baca yeeeee...mmuahh²! ^___^










p/s::  aku memang tak rajin nak membeli buku² gini...sebab memang al-malas nak membaca...wakaka  :p

p/s::  sekali sekala asben tunjukkan kasih sayang dia, hati saya tersentuh...ecehhhh~ *kembangkan hidung yu sebesar kawah gunung berapi...binik yu puji ni...bwahahaha~*  v(^^,)"


Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

11 comments:

MAY said...

kan..sy pun takde beli buku..google2 internet je..

eima said...

sokongan tu penting dlm BF ni.... tak de sokongan mmg ssh nk berjaya

Anum said...

so sweet

PUAN SUE said...

terbaik ujang!..HIHI

Puan Ira said...

so sweet...

Liyana said...

pas bace nt kongsi kt sini k.. hehe :)

azizah :) said...

sokongan dari suami tu la membuatkan kita berkobar2 breastfeed kan sis.. teruskan bf baby zafirah tau sis!

Mr feckry said...

wah wa pun nak cari untuk nono la

Lya Colours said...

happy reading yu !

Cik Puan Izan✿ said...

bagus ni... yana jgn lupa habiskan baca buku tu tau... penat2 dak ujang pinjam...hahaha

aTy _faRed~ said...

Sonok kan asben mrnyokong susuan penuh..sekurang2 nyer die jugak tau susah senang turun naik nak bf anak ni betape kene gigih..:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015