Sep 24, 2012

Bila Zafirah di Agah~!



video ni jiran dak encem yang amek...
merangkap photographer aku masa wedding aku tahun lepas...
miss Ain Syafiqah~!


Memang seronok menggomol pipi Zafirah...
gebuuuuuuu sangat! kekekeke~
eh akak nak curik gambar yang ain edit tu nak wat cover photo kat FB tau...
mintak halal lah ye...
akak backlink blog awak banyak² ni tauuu~


jom ke blog

Ain Syafiqah








ngeh³  v(^^,)"






p/s: dah 'curik' tapi mintak halal pulak...hahaha  grammar...grammar...  :p

p/s:  hari ni sampai opis sebelum 8.30am...canggih gila~! setahun sekali punya perangai...kahkahkah~


Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

15 comments:

Cik Puan Izan❤ said...

ololooo...gebu betul pipi zafirah... mmg geram nengoknyaa...

psstt... hari ni sblm 7.30 akak dah sampai ofis la.. :p

Anum said...

geramnya.. comel :)

Miza Yusof said...

comelnya zafirah bila diagah :)
geram tengok pipi dia yang bambam. hehe

aTy _faRed~ said...

Cun....

hazman fadzil said...

sementara dia tak aktif or sangat lasak....memang melayan la pipi tembam Zafirah nie...

eima said...

xleh tgk gambar ..kena blocked

Lya Colours said...

pipi diaaaaaaaaaaaaaa!

ieda said...

alorhh comelnyaaa anak dara sorang nie .. wokeh2 nanti akk terjah ;)

aizamia3 said...

seyes.. geram nengok..

psstt: hari ni akak berjaya untuk tidak hadir ke office.. dak Nuha meragam tak sihat.. :(

Zura@Iwan said...

x dpt nk tgk video kt opis plak..

pp zafirah mmg gebuss...

Ecah Mashuri said...

oloo omenyaaa...xmarah pun org cubit pipi.geram geram geram nak cubit gak.huhuh

D`littleye said...

boleh saja :D

nabilah_2908 said...

" eee...ada lesung pipit..." :)

seronok Zafirah kena agah..senyum je dia.. ;)

Nurul Akmal said...

aloooo comelnyer...

Puteri Iqa Izyan said...

nak pipi! nak gigit. heeee.

:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015