Sep 12, 2012

Jom Minum Petang~!



aku makan ni je...
mak aku belikan...
beli kat Mydin katanya...



ramuannya...
kalau dia letak sekali cara² buat pun bagus jugak kan...huhu~   :p



sedap!
tapi lebih sedap yang mak aku buat...kekekeke~


korang makan apa petang ni??
ke minum air je?? (^^,)








p/s::  dah lama tak update 2 entry sehari...  :')

p/s::  balik kerja kena singgah Mid Valley daaa...project blog...ecehh~  Alhamdulillah~  ^__^


 Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

13 comments:

Anum said...

sedapnya

Lya Colours said...

tak minum petang pon. tunggu balik time nak pergi menopik makan nan cheese tersedap di melaka !! nak, kene datang sini la. mihmihmih

Cik Puan Izan✿ said...

akak mkn biskut tat jer...belen2 raya hari tu... kek tu bekas kecik...nampak sedap:)

Zura@Iwan said...

x penah try lg...

lama x pegi Mydin..hihi

juicy X said...

NIHHHHH :))

http://akujusiza.blogspot.com/2011/12/hari-yang-rezeki-melimpah-ruah.html

puan.mila said...

sedapnya...terus mkn nasi :D

aTy _faRed~ said...

errr...ai minum petang makan nasik..!! sejak2 dok umah ni lapo je memanjang..heheh

Liyana said...

same dgn aty. minum petang makan nasik! haha

farra8979 said...

x minum petang pun. makan malam terus.. ^^

Mr feckry said...

sodapnye!

eima said...

aku suka cheese kek .....

hazman fadzil said...

bunyi cam kelakar pulak biler jadi menu bahasa melayu - KEK KEJU BLUBERI.... bunyi omputih gak best

Cik Eka said...

sedapnyaaaaaaaaaaaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015