Sep 3, 2012

Bak Sikit Rambut tu Boleh??? -.-



Beza umur budak berdua dalam seminggu dua je...
tapi ko tengok la perbezaan tang rambut tuuuuu...
sorang macam anak shaolin..
sorang lagi dah macam retis siap boleh ikat pokok kelapak lagi atas kepala tu...hahahaha~   =P
yang rambut lebat tu anak sedara dak encem...
maknya cakap dia tak pernah cukur rambut...
dari lahir dibiar je rambut tu memanjang...
gitewww~




aksi menyentuh dan menjilat dari bayi-bayi   =P




mula dahhhhh aksi buas memasing!
dah tak macam anak dara si Zafirah ni tau..haihh 
tapi aku suka tengok dia angkat-angkat kaki gitu...
comel~! hehe~  =P



kami lah mak-mak kepada bayi-bayi comel ini...
like mother like daughter...gitewww~  v(^^,)









p/s::  cherry berry melanda  T__T

p/s::  tak boleh MC sebab ada meeting petang ni... T____________________T


 Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

14 comments:

Dkna Abza said...

anak dara sape nie terangkat angkat kaki..kurang sopan..hahahaaa

Lya Colours said...

oi seksinya zafirah!

Eca Dwinky Asha said...

comel retis kecil tu.hehehe

aTy _faRed~ said...

Same ar mcm qaleef..!! Tak de rambut...eeerrr...nakmintak sikit gak boleh tak...heheh..yana..hujung mnggu ni nak beraye umah u ley tak?

eima said...

dedua anak aku tak bercukur ... tp alisha rambutnye panjang ke atas je...hahaha

tp bolat cam zafirah pun comey kan.... leh pakai headband

ieda said...

ahahah comelnyaaaaaaaaaa
zafirah maintain cun walau x der rambut
biarkan dikk .. senang .. mudah kerja kita x yah sikat2 ekke
sejukkkkkkkkkkk ;))

Nurul Akmal said...

alooo lebat nya rambut dia...

CikMai said...

alaa omey2...takpe botak kejap je tu, hihi

hazman fadzil said...

rasanya .... dalam 2 minggu nie... memang ramai orang yang kena cherry berry.... asyik jumpa mr TAN je kan...hahahaha

diana said...

kalau akak lagi suka kalau cukur rambut tu sebab nampak baby comel bulat...
heheheh
kalau tak cukur yang bestnya boleh macam2 dengan rambut anak tu...
ikat tocang la..
boh reben la..comel je..kan??

diana said...

**tarikh jangka nya 22hb ni.tapi risau je takut besalin awal sebab suami akak dapat cuti 2 hari sebelum 22 tu.huhu...

shera haifa said...

nti dh tumbuh rmbut, pnjg2 leh laa baby zafirah nk ikt cam pokok kelapak gak.. hehe

aizamia3 said...

yeeahh.. lagi zafirah.. angkat sampai boleh cecah mulut.. ;)

nabilah_2908 said...

xpe...nanti rambut tu akan tumbuh juga kan.. ;)

nanti boleh ikat tocang dua...comel... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015