Sep 27, 2012

Tersusun la Sikit Segala Memo² tuhh~


Segala mak datuk wallpaper tak kira lah pc ke, handphone ke wajib tepek gambar anak...apa guna ada anak comel kalau tak ditatap hari² oleh makpaknya...kannnnnn! :p

Aku ni nak bercerita pasal meja opis ni sebenarnya...selerak kemain kan? memo kecik² tu semua aku tulis nombor fon orang, emel address segala...nombor fon arkitek lah, client lah...ni yang takde business card la nih...kalau dorang bagi business card aku ada satu buku khas untuk simpan biz card je...giteww~  :)



So wusha² Milkadeal terjumpa orang jual memo board...menarik woahh! aku sebat 2 keping teros!!wakakaka  laki aku tau ni kompem kena bebel...hikss~  aa ko nampak tak perbezaan kat pc aku dalam gambar atas ni?? ce compare dengan gambar first atas nunnn...nampak dak apa² beza??

tak nampak??


tak jelas??


baiklah...meh aku tolong zoom in kan..........~




HAAAA tu nampak??!! baru la tersusun sikit segala memo² yang bersepah tadi...guna pulak kertas memo kaler²...wahh comel yuuu...baru la eksaited ngadap pc ni...kahkahkah~

Aku beli 2 keping ingat nak letak kat kiri kanan pc...tapi macam sayang pulak nak guna yang lagi satu tu...hekhek  bukan boleh claim opis pun...sendiri yang seronok nak beli...huhu  tengok la, kalau board pertama ni macam dah penuh sesak dengan memo baru kita tambah kepingan kedua tu... =)



Beli 2 keping memo board tu dorang bagi free memo pad...comel..harga?? err aku tak ingat la...rm11 kot...haha pi la wusha Milkadeal...tapi aku rasa takde dah deal ni...kekeke

kbai~!







p/s: kena pi opis client yang ngengade! nak submit payment ke authority pun nak suruh aku yang buatkan...huh! rimas! charge VO kang baru tau...! hohoho~


 Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

18 comments:

Anum said...

nampak la kemas

Cik Puan Izan❤ said...

paling tertarik dgn gambar zafirah tu... ada hanger tu nak babab saper? hahhaha

D i n said...
This comment has been removed by the author.
D i n said...

smart gak letak memo board kt monitor hehe

MAY said...

RM11?murah!

mOoN said...

trus google... hahaha.. cam best jep..

Lya Colours said...

aku pakai software notes tu. amoi2 ni bg. tepek kat desktop. wah konon advance. haha

juicy X said...

KAK YANA KEJA FIRM ARKITEK KA

aimie amalina said...

weeewiittt!
comei ahhh
akak, saya rasa saya perlukan ini, meja dh mcm x nmpak ghope
cri kalkulator yg beso pong x nmpak dh
hahahahahhaa..

comei2, suke :D

eima said...

aku pun penuh tampal kat monitor aku ni ...dah jd kebiasaan ..memudahkan aku la

Zura@Iwan said...

wahh...sng gitu...

nmpk kemas jek....

Mr n Mrs Zaidi said...

nmpk kemas, nk cri jgk la...

hazman fadzil said...

MILK A DEAL... dan website voucher diskaun lain nie memang rajin offer aksesori yang macam2x jenis... bila murah terus je tekan transfer kat maybank2u kan... hehehehe

Cik Eka said...

cantiknyaaaaaaaaaaaaa kak.

comel..semangat nak keje.. hehehehe

YanaUjang said...

kenapa bila tgk software AutoCAD org ingt arkitek je eh?? grrr~

Dkna Abza said...

kemas...tak serabaut mata memandang :P

nabilah_2908 said...

ala...dah habis promosi ke..? berkenan gak...nampak smart.. ;)

aizamia3 said...

nak carik gak.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015