Sep 30, 2010

GUA TAHU ITU SIAPA




Contest anjuran Hamzah Ian....juga tag yang diberi oleh cik citah!!  tak sangka hang pun baca blog mamat ni...huhuhuhu~

eh serius ke tu gambar ko Hamzah?? memang (nampak) inesen...lalalalala~   oh mungkin baju melayu tu membuatkan dia nampak begitu ayu sekali....erk?  >_<

oke oke macam terlebih sudah komen pasal gambar...contest ni bukan suruh komen gambar oke, tapi untuk meneka siapakah gerangan jejaka/gadis bertuah misteri yang berada di sebelah encik Hamzah yang sedang senyum dengan penuh keayuan itu...miahahaha~  *jangan mara eeaa*  eh hari raya ni mana boleh marah²...kan kann kanNNnn....oh saya akan adakan sesi bermaafan di akhir entry nanti  *wink*  \/(^_^)


Tekaan saya ialah, orang misteri yang berada di sebelah Hamzah merupakan seorang lelaki....err err...mengikut firasat saya lah, setelah berjumpa tokkadi bomoh selama lapanharilapanmalam  (nampak sangat aku serius nak menang kan...hihihi~) dan setelah bermimpi selama ♪ tiga malam ♪tanpa bintang ♪♫ dan diriku dihimpit penyesalan ♪ Arah tuju kian fana ♪  Kerna hilangnya manira ♪ Bagaikan siang diselubung gerhana................................♫

ops ops stop right there yanamib!! eh minat lah dengan lagu tu...lalalalala~   sila jawab soalan itu sekarang sebelum entry ini di-reject oleh encik penganjur..!!  >_<


Fine!!  jawapan saya bagi orang misteri yang berada di sebelah Hamzah ialah sepupu beliau....sepupu beliau sedang menjamah kuih raya sambil meluahkan masalahnya mengenai kekasihnya yang secara tak sengaja tertelan tulang kambing dan menyebabkan kekasihnya terpaksa beraya di hospital akibat luka di tekak...oh tak teruk pun lukanya...hari raya kedua dah boleh keluar...ngehehehe~  sebab tu la Hamzah senyum ala ala cover...nak ketawa macam kesian pulak...kang tak pasal-pasal kena pelempanggggg percuma...cuma mampu tersenyum dengan niat mententeramkan jiwa sepupunya yang sedang susah hati...  ^_^


perghhhhh panjang lebar penjelasan aku...kalau aku jadi Hamzah memang muntah la baca...hihihihi~  =P



Macam biasalah contest² sekarang ni ada main tag tag...huhu~  maka dengan berbesar hati dan dengan bangganya aku akan tag 3 orang rakan blog yang menginginkan hadiah yang lumayan dari Hamzah Ian... 1st prize dia bagi cash rm30 + domain beb!!  aku takde domain laghik...miahahaha~  kalau yang dah ada domain tu dia akan ganti dengan cash jugak lah....sila klik gambarajah atau mana² nama beliau yang banyak kali ditaip dalam entry ni untuk info lebih lanjut mengenai syarat² contest dan hadiah² yang bakal dimenangi...^_^

Dipersilakan~


1)  Along-yang-suka-bertapa

2)  mizz sue

3)  mr feckry


*1st time aku tag korang kan...so sila jawab tag dengan perasaan terharu oke!  =P *










oh seperti yang dijanjikan, saya ingin menyusun 10 jari meminta maaf sekiranya ada kata² saya yang menyinggung jiwa saudara penganjur..tee hee~  *sangat berharap dapat menang*  \/(^_^)


24 comments:

POSH76 said...

good luck my dear pandai teka2 yer hehe

sAya ciTAh kAMu sApE.. said...

hoyeahh!! syabas beta! *menang kaLU meh suploh hengget! hehe

nabilah_2908 said...

fames en along...sana sini org tag dia....hehehe...

good luck yana...!! (^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
CONVERT VIDEO DARI FB KE BLOG

mizz sue said...

adehh..su cube nnti.hihu

makdara TERdiva said...

gud luck yana..akak tak reti nak teka2 sape yg kat sebelah si ham tu..

sbb pat teka2 ni akak memang fail sejak azali lagi..haha!

y@n@ M!B said...

:POSH76:
thanks sis! terpaksa teka..muehehe~ =p

y@n@ M!B said...

:sAya ciTAh kAMu sApE..:
takde hasil bg duit kt ang..hahaha~ =p

y@n@ M!B said...

:nabilah_2908:
biar fadan muke dia jwb tag smpi muntah..miahaha~

eh hari raya xleh mrh² ye along..ngee~

y@n@ M!B said...

:mizz sue:
cuba jgn x cuba =)

y@n@ M!B said...

:makdara TERdiva:
thanks sis..bila terpaksa tu dia akan otomatik jd terer meneka..huhuhu~

syirakhalid said...

kalu yana menang, bolehlah kita share rm30 tue eh? wahahaha

meo_minta_maaf_kat_yana said...

allthebest...

Along Tapa said...

bluwekkk..dah muntah...takleh jawab tag la ek...hehe..ni kena postpone lagik la ni gayanya...hehe~~~

Gorengbaek - Selesai tag dengan jujur

dotblogspotdotkom said...

oraik gak tu..... jom kita meneka.....huhuhuh

hamzah ian said...

wa!!!! tenkiu!!

gua dah berdebar2 baca entry ni... tak tau betol ke tak nntkan jawapan dia okeh.. hehe

btw tenkiu sbb join

y@n@ M!B said...

:syirakhalid:
ops ops..xmo bg..wek wek =p

y@n@ M!B said...

:meo_minta_maaf_kat_yana:
tenkiu.. =)

y@n@ M!B said...

:Along Tapa :
ceh..jgn smpi terlepas dateline hokay! *paksa ni* =p

y@n@ M!B said...

:dotblogspotdotkom :
jum jum =p

y@n@ M!B said...

:hamzah ian:
ur welcome..aku lak yg berdebar nk tggu result...ngee~ =p

d_tieah said...

Gd luck..

diana said...

selamat berjaya yana..
kalau entry paling menarik..
boleh menang dah ni..
haha..

y@n@ M!B said...

:d_tieah:
tenkiu =)

y@n@ M!B said...

:diana:
thanks sis! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015