Sep 25, 2010

Breakfast Dengan Mangga

Kat rumah aku macam ada banyak pulak buah mangga..tak tahu mana mak aku cilok..hehe~  Pagi tadi lepas bangun tidur perut rasa tak sedap....LAPARRRR....padahal malam tadi dah melantak nasi minyak + ayam masak merah kat rumah membe aku (-_-")

Lepas habis sesi membersihkan diri, mata terus tertumpu ke buah mangga...hehe~





oh aku makan sebijik je la...jap lagi nak pergi beraya rumah orang prot meragam tak syiok plak kan...

Disebabkan sebiji mangga adalah TIDAK mengenyangkan, makanya aku top-up la dengan hot coklat + tart nenas...hehh rumah aku ni ada berbalang² lagi kuih raya...banyak yang orang bagi....dah buat open house pun still tak habis² lagi kuih raya...err korang nak sikit?? ngee~  =p




 :: serius sedap air ni...mengenyangkannnn...nyumm~ ^_^  ::





 :: ni kazen aku bagi...ni balang yang ke berapa pun tak tahu la..tapi balang ni belum bukak lagi...hehh letih nak habiskan >_<    tapi aku sukaaaaa sangat tart nenas...especially yang jenis mudah rapuh tu..yang bila masuk mulut terus hancur je...sedap!! ^_^  ::




Korang breakfast selalu makan apa?? hehe~  *sibuk je ko nak tau..* lalala~


Aku nak bersiap nak pi open house....ada siapa² nak itot??  mula-mula pergi Saujana Impian, Kajang, then Selayang, then .........................??  oke setakat dua tu je dulu...kalau tiba² ada orang roger, "weh jum pi serang rumah si polan si polan..."   aku serang je laaaaaa....makan punyer pasal babe! pe de hal...miahahaha~



14 comments:

sweetsal said...

sedap makan mangga tu, mengidam la pulak...hehe

lionteen said...

rumah lionteen pun ade berbalang lg kueh ry..
jmput dtg..hehe

diana said...

kalau akak makan mangga tak
puas la sebiji..
nak kena 10,11 biji baru puashati
musim mangga ke sekarang ni??
nak cari la..

hamzah ian said...

XSKT PERUT???

sugar2 kapas strawberry said...

da lama x mkn kerabu mangga :(

Along Tapa said...

mangga...tempat aku baru nak bbunga...

wei kuih raya kat rumah sewa aku ni pun tak terhabis lagi~~~

Gorengbaek - Kalo kita terkena babi atau anjing, kita mestilah...

y@n@ M!B said...

:sweetsal:
mengidam? erk..pi beli cpt! hehe~

y@n@ M!B said...

:lionteen:
emel almt lionteen..kompem dtg nnt ni..hehe~

y@n@ M!B said...

:diana:
mak aihhh..byk sgt tuuuu...huhu~ tah la musim ke x..tp mcm byk je jual kt kedai..hehe~

y@n@ M!B said...

:hamzah ian:
xde plak..huhu~

y@n@ M!B said...

:sugar2 kapas strawberry:
erk...kita xmkn kerabu..huhu~

y@n@ M!B said...

:Along Tapa:
alah ko bley bwk kuih raya blk rmh sewa..sedekah kt kwn²..aku nk bg sape je..hoho~

DuniakuAbstrak said...

aku breakfast milo+taik gigi..terbaik...try la

y@n@ M!B said...

:DuniakuAbstrak :
fatot la ko sehat..ngee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015