Sep 3, 2010

Bukan Typo Rupanya @_@

Kelmarin aku ada tulis entry pasal typo...boleh rujuk di sini jika kamu sudah hilang ingatan...eh bukan bukan..saya memang tak harapkan pun kamu ingat semua entry saya...saya bukan Erra Fazira atau Britney Spears...memang tak berbaloi untuk diingati *tacing tacing*

ehem ehem...pada permulaan entry saya ada upload satu gambar yang ada tulis perkataan "kontol"....terus terang saya katakan, saya TIDAK terfikir pun untuk search kat Google makna perkataan tu...saya cuma fikir itu cuma masalah typo....

Sekali terbaca pula komen dari Kap...





Menurutnya, kontol adalah perkataan dari negara seberang yang bermaksud sesuatu yang tergantung dan berada di celah kangkang seorang lelaki...


HAHHH!!!  sekarang kamu kamu faham???


waduh waduh...jijik bangattttt~  aku ada juga search kat Google, ternyata perkataan itu memang wujud!! cis CIS CISSSSS....ternoda kesucian minda aku nyah oiiiii~ -____-'

Serius weh aku tak terfikir pun perkataan tu memang wujud...nampak kan bukti betapa suci dan inesen nye jiwa dan pemikiran aku?? miahahaha~ *motif highlight?*

Terima kasih Kap atas komen kamu...kalau kamu tak bagitau sampai bila pun saya tak tahu makna perkataan lushah tu...^_^

Kalau sebelum ni aku tepek gambar tu dengan tumbesaran yang maksimum, kini aku kecilkan saja...malu oke!!! tsk~



 :: Kena isukan pada semua kontraktor untuk letak sign macam ni kat tapak pembinaan...hehe~  ::



Masa buat inspection tadi aku tengok dah takde sign tu..maybe dorang dah buang...aku pulak yang jadi malu nak tengok muka dorang...jalan pandang bawah je...sambil otak ligat berfikir.....

"dorang ni gila sex hape..tapi tak nampak pekerja perempuan pun...maknanya yang tulis tu adalah lelaki...ke dorang ni gay??"  bisikku di dalam hati...


haish...songsang dah ni....takmo pikir takmo pikir...astaghfirullahal'azimmm~







P/S:: Tiba² mengidam ice cream coklat....nyummm~  \(^_^)/



32 comments:

mizz sue said...

perghhh...baru ku tahu..

cha said...

hahaha bahaya bahaya.kalau kita gampang tu tak elok kn ckp.kt indon gampang tu bagus

hamzah ian said...

kah kah kah.. tapi sebut ayat tu macam best je.. hoho

Lya Colours said...

hahaa dah tau pon apa maksud perkataan tuh sebenar nya
tapi x sampai ati plak nk tulis kat komen smlm
kang kurang pahala pose
hahaha

zuar said...

hahaha..macam2..nasib baik org lain xtau kn..hehe

y@n@ M!B said...

:mizz sue:
sama la -__-

y@n@ M!B said...

:cha:
tu lah..len² bhs dorg ni..ish kena belajar lg..ngee~

y@n@ M!B said...

:hamzah ian:
best??cett..kurg pahala pose..huhu~

y@n@ M!B said...

:Lya Colours:
hehe..mende² cemni seswai laki kut yg tegur..mmg sensitip ni =)

y@n@ M!B said...

:zuar:
tu lah..dorg yg tau pon segan kot nk ckp..ngee~

nabilah_2908 said...

hahaha...baru tau apa mksud kantol tu...


jom ke APA KATA HATI pulak,
DOA QUNUT

syirakhalid said...

HAHAHAHAHA. ghupenya kontol tu adalah.......hehee

ribena.illina said...

hahahahaha! kre kte same la sis. xtau. kre kte ni same2 suci dan inesen jjugak.. HAHAHA

*ek elehh nk jugak ek*

d_tieah said...

Huahuahua..
No komen..
Perghhh, nasib baik ade yang bgtau maksud sebenar..
Kan..

Mr Noble said...

haha! terkantoi lak :p
tp kalau tak tau takpe :D

IntanBerlian said...

huhu yana. hmm mula2 baca aku dah senyum sorang2. hmm yang aku tahu tu cam bahasa pasar la.. bahasa yang orang kampung selalu guna kalau nak sebut2 benda2 ni...

Kap said...

tak apa lah.
benda tergantung tu suci sifat sebenarnya.
tapi tak tahu lah niat si penulis tu.

just ignore.
kalau dilayan, nanti menjadi jadi.
keep it cool.
buat macam biasa.
jangan pandang bawah nanti nampak KONTROL ;)

ok. peace.

Along Tapa said...

perkataan tu mmg aku dah tau...aku ingat ko perasan masa aku komen tu...haha...

apa ko nak malukan pulak..bukannya diorang tunjuk bendalah tu kat ko...huhu

Gorengbaek - Cerita saksi pembunuhan

makdara TERDIVA said...

lorrrr.. ingatkan tau aritu..mmg K**** tu benda tu..

x pe..tu pengajaran berguna..len kali bole guna lg...larikkk :P

Fida Faizal said...

salam . alamak . apakah . fida terngeri sedikit . heheh . okay . dah thu .mintak2 lah tak tersalah sebut perkataan kantoi . hehe .

lionteen said...

hahaha...
br la lionteen tau..
euwww..
geliksss!!!

y@n@ M!B said...

:nabilah_2908:
kita serupa =)

y@n@ M!B said...

:syirakhalid:
tettttt~

y@n@ M!B said...

:ribena.illina:
haha tu lah..kita mmg gadis suci lg inesen =p

y@n@ M!B said...

:d_tieah:
hehe tau xpe..klu idak syok sendiri je tulis =p

y@n@ M!B said...

:Mr Noble:
hehe dimaapkan eh sbb terlalu inesen..ngee~

y@n@ M!B said...

:IntanBerlian:
oo ada membe aku ckp org jawa slalu guna word tu..tah la..yg pasti aku mmg br tau makna dia..huuu~

y@n@ M!B said...

:Kap:
org tu mmg terslh tls kut..xpun dia tls utk suka² ke..sbb construction site kn..dia nk insult siapa pon kt c2? hehe~ ^_^

y@n@ M!B said...

:Along Tapa:
aku agak pelik dgn komen ko..tp aku blur..eh gadis suci kn..mana pk kotor² ni..muwakaka~ =p

y@n@ M!B said...

:makdara TERDIVA:
wuu mmg xtau..sob sob..

nk guna lg??hahaha...not allowed! =p

y@n@ M!B said...

:Fida Faizal :
tu lah pasni kena make sure x slh taip..wat malu je kang =)

y@n@ M!B said...

:lionteen:
sgt gelikss dan jijikss...hehh~ -__-'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015